Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.231 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Gisteravond zijn 3 mannen uit Helmond aangehouden na een massale vechtpartij in attractiepark Walibi Holland in Flevoland. Daarbij zou 1 persoon gewond zijn geraakt. Ook zijn er volgens de politie 2 aangiften gedaan van mishandeling.
Een deel van de vechtpartij voor de achtbaan El Condor werd gefilmd. Je ziet hoe een man staat te zwaaien met een stang, dat is de meetlat waarmee de lengte van de bezoekers wordt gemeten. Op de achtergrond een andere man die er flink op los slaat.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van de ruzie. De vechtpartij vond plaats tijdens een volledig uitverkocht Halloween Fright Night, een speciale griezelavond bij het attractiepark. Op meerdere plekken in het park ontstonden opstootjes en vechtpartijen. Een dagje pretpark is ook niet meer wat het is geweest, merkte iemand op.
Het is niet voor het eerst dat er bij dit Halloween-evenement rellen en knokpartijen zijn. De Fright Nights zouden inmiddels berucht zijn vanwege het grote aantal incidenten met ruziënde pubers.

4 reacties:

Daar hebben ze heropvoedende instanties voor. Gevangenissen heten dat geloof ik.

Kappen met waarschuwingen en boetes, gewoon ver weg stoppen. Ik wed dat ze daar niet zo ‘heldhaftig’ zijn.

Beantwoorden

Wow t gu nogal ist nie.. altijd met iets willen slaan.. met de handjes oplossen bestaat niet meer..

Beantwoorden

Moeten ze wel de goeie oppakken (met de buis) en niet de tegenpartij

Beantwoorden

Ach ja, het maakt niet uit hoe je in het nieuws komt als Helmond als je maar in het nieuws komt ????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *