Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een 78-jarige bewoner van een woning aan de Willem Prinzenstraat werd vannacht overvallen. De man raakte niet gewond
Rond 01.30 uur werd de man verrast in zijn slaap door 2 overvallers die hem sommeerden in bed te blijven liggen. Het tweetal gebruikte verder geen geweld. Vermoedelijk kwamen ze de woning aan de voorzijde binnen. Ze doorzochten de woning en gingen er daarna weer vandoor. Het is vooralsnog onbekend of zij buit hebben gemaakt. Het slachtoffer kon van zijn belagers alleen zeggen dat het vermoedelijk gaat om 2 mannen met bivakmutsen. De Helmonder is later door familie opgevangen.
De politie wil graag in contact komen met mensen die iets gezien hebben of denken informatie te hebben die kan helpen in het onderzoek. Bel met uw informatie naar het landelijk politienummer 0900-8844 of M 0800-7000 als u anoniem wilt blijven.

2 reacties:

Verschrikkelijk!

Beantwoorden
Ronnie Astrid Wilms

Weer het leven van een onschuldig persoon geruïneerd door werkschuw tuig. Dat ze eens gewoon gaan werken in plaats van op roverspad te gaan. Hopelijk worden de daders snel gepakt en preventief geruimd. Dan kunnen ze ten minste geen leed meer veroorzaken in de maatschappij.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *