Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.607 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Ad Geluk, Senior adviseur communicatie en voorlichting bij het Elkerliek ziekenhuis, is Nederlands Bedrijfshulpverlener (BHV) van het jaar 2014. Juryvoorzitter Sylvester Bennema liet hem dat vanochtend om 10.00 uur weten op de Dag van de BHV.
De jury van Dag van de BHV prijst zijn enthousiaste, nooit aflatende inzet voor de BHV-organisatie waarvan Ad al ruim 20 jaar lid is. ‘Hij weet iedereen enthousiast te maken om de veiligheid in het ziekenhuis met z’n allen te waarborgen. Zijn inzet zorgt ervoor dat de rol van de BHV’er in dit ziekenhuis op een goede plek in de organisatie staat.’
Aan de titel is een speciaal ontworpen award en een geldprijs van 1.000 euro verbonden. Daarnaast mag Ad 1000 euro schenken aan een door hem te bepalen goed doel. Die cheque gaat naar de Nederlandse Brandwonden Stichting. Vanmiddag om 16.00 uur vindt de officiële en feestelijke prijsuitreiking plaats in het Elkerliek ziekenhuis.
Met de Dag van de BHV (jaarlijks op de eerste maandag van november) wordt  landelijk aandacht besteed aan de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die er in Nederland zijn.

4 reacties:

Het zijn altijd dezelfde die geluk hebben!

Proficiat Adje, een BN-er nou!

Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd Ad met het winnen van deze verkiezing.

Beantwoorden

De titel komt tot zijn recht ome Ad. Petje af.

Beantwoorden

Proficiat Ad met het winnen van deze titel. Chapeau!

Beantwoorden
team patientencommunicatie JBZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *