Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.608 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie hield gisteravond rond 19.00 uur een 29-jarige man uit Landhorst aan in een woning in Helmond Centrum. De man wordt er van verdacht in drugs te handelen.
In de woning vond de politie 383 XTC pillen en een aantal zakjes weed. In de auto van de man werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De man is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

2 reacties:

Foto van de gevonden harddrugs in de woning:

De politie had het verkeerde deel van de stad doorgegeven: de betreffende woning ligt niet in het centrum maar aan de Pieter de Hooghstraat in Helmond Noord.

Beantwoorden

En dan schrijven ze nog hij wordt ervan “verdacht in te handelen”.
Laat deze draaideurcrimineel zijn onschuld bewijzen door alles met een slokje water in te laten nemen, zo ja was toch bestemd voor eigen gebruik, zo nee opsluiten zonder water en die pillen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *