Buiten is het 7 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.183 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
26reacties

Gisterochtend is een 31-jarige man op de Molenstraat aangehouden na een melding van huiselijk geweld.
Omstanders hadden gemeld dat zij zagen dat er een vrouw uit het raam van haar woning hing die “Bel de politie, bel de politie” riep. Agenten werden door de meldkamer daarheen gestuurd. Het betrof een adres dat bij de politie bekend is wegens meerdere meldingen van huiselijk geweld. Zij betraden de woning en hielden de man op aanwijzing van de vrouw onder verzet aan. Bij de aanhouding werd een klein model vuurwapen aan de agenten overhandigd. De vrouw heeft aangifte gedaan tegen haar ex-vriend ter zake mishandeling en bedreiging.

In een reactie hieronder staan updates.

26 reacties:

Update 1:

.
Adrie de Meijer plaatste deze beelden op zijn Facebookpagina.
Naar verluidt is de aangehouden verdachte de bekende rapper Kempi. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij met de politie in aanraking komt en daarna maanden achter de tralies belandt.

Beantwoorden

Pffff rapper een mepper die vrouwe mept

Beantwoorden

Ahha dat was wat er gister geroepen werd. Kempi, ik dacht dat het een soort codewoord was. Kende hem niet, maar nu wel. 🙂

Beantwoorden

gvd leer toch eens filmen, hangt jouw tv ook verticaal?

Beantwoorden

Komt nu bij shownieuws ????????

Beantwoorden

ze hebben er nog al wat werk mee

Beantwoorden

Kempi of Kampi?

Beantwoorden

Gewoon: drie keer niks, die Kempi!

Beantwoorden

Mooi, opruimen dat tuigventje zet maar in een inrichting voor de rest van zijn zielig leventje, dat die lui nog een podium krijgen, tssss

“Ah, zijn ze gewoon niet de kroon op de Nederlandse muziekscene? Rappers met infantiele namen als “Boef“, “Ismo” en “Keizer“? Oh, en niet te vergeten de droeftoeter genaamd Kempi, die vandaag maar weer eens werd opgepakt. De mafketel vond het namelijk opportuun om zijn ex-vriendin te mishandelen en te bedreigen met een pistool. Nu begrijp ik dat rappers zichzelf de overlords van hun eigen koninkrijkjes achten, maar gelukkig heeft onze politie daar gewoon maling aan. In Nederland gelden niet de wetten van de jungle, maar van de rechtstaat. En dus mogen deze “muzikanten” lekker brommen als ze zich weer eens staan uit te leven alsof ze een kruising zijn tussen Tupac Shakur en Tony Soprana”

Beantwoorden

Ik denk dat ie nu wel wat langer mag brommen. Vorige keer was het ‘maar’ een nep wapen.

En wanneer ben je eigenlijk een “rapper?” Ik mag toch verwachten dat je dan op zijn minst eens in de week op de radio bent. Heb de kneus nog nooit gehoord.

Beantwoorden

Publiciteit is reclame goeie of slechte zijn naam wordt genoemd

Beantwoorden

2 Filmpjes van de arrestatie maandag en een video van de rappende Kempi:

Beantwoorden

Update 2:
Rapper Kempi blijft nog zeker 2 weken vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag beslist.

Beantwoorden

Dat Kempi op haar maar loverboypraktijken uitvoert, oh wacht ze is van zichzelf al een hoer.

Beantwoorden

Update 4:
De rechtbank in Den Bosch heeft vandaag besloten dat rapper Kempi morgen weer op vrije voeten komt. Zijn voorarrest werd vandaag wel verlengd maar vanwege persoonlijke omstandigheden meteen geschorst. Deze voorwaardelijke vrijlating geldt voor 90 dagen, gaat hij in die periode in de fout dan moet hij weer de cel in. Hij staat ondertussen onder toezicht van de reclassering.

Beantwoorden

Update 5:
Kempi veroordeeld voor mishandeling ex-vriendin
De 31-jarige rapper Kempi is zojuist door de politierechter van de rechtbank Oost-Brabant veroordeeld voor mishandeling. De Helmonder krijgt een gevangenisstraf van 2 maanden, waarvan 50 dagen voorwaardelijk, met aftrek van voorarrest.
De verdachte ging in september 2017 naar de woning van zijn ex-vriendin in Helmond en kreeg ruzie met haar. Hij kneep haar keel dicht en sloeg haar in het gezicht. De politie was gewaarschuwd door omstanders die het slachtoffer om hulp hoorden roepen. Agenten hielden de verdachte vervolgens aan, zie de video’s hierboven.
De politierechter acht niet bewezen, zoals door de officier van justitie ten laste was gelegd, dat de verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan een poging tot zware mishandeling. Daarvoor is onvoldoende bewijs. De verdachte bekende weliswaar dat hij de keel van zijn ex-vriendin heeft dichtgeknepen, maar stelt haar niet te hebben willen wurgen. Omdat de rechter uit de verklaringen van de verdachte en het slachtoffer niet precies kan afleiden wat er zich in de woning heeft afgespeeld, spreekt hij de verdachte vrij van een poging tot zware mishandeling en veroordeeld hem voor mishandeling.
Bij het bepalen van de straf weegt de rechter mee dat de Helmonder meerdere keren is veroordeeld, waaronder voor huiselijk geweld. De politierechter betrekt verder bij zijn oordeel dat de verdachte volgens gedragsdeskundigen verminderd toerekeningsvatbaar is vanwege een antisociale persoonlijkheidsstoornis met narcistische trekken. De verdachte is momenteel onder behandeling voor zijn problematiek. De rechter wil die behandeling niet doorbreken met een onvoorwaardelijke celstraf. Daarom legt hij een deels voorwaardelijke straf op en is het onvoorwaardelijke deel (10 dagen) gelijk aan het voorarrest. Dit betekent dat de verdachte niet terug hoeft naar de cel. Wel koppelt de rechter aan de voorwaardelijke straf een proeftijd van 3 jaar om hem ervan te weerhouden opnieuw de fout in te gaan.

Beantwoorden

is veel te weinig

Beantwoorden

jeetje je krijgt daar weinig voor zeg !

Beantwoorden

Vies manneke bah

Beantwoorden

Tis kempi hahaha

Beantwoorden

Je moet vrouwen niet mishandelen houw je handen thuis van vrouwen recpekt doet veel

Beantwoorden

Hij had 5 jaar moeten krijgen

Beantwoorden

Veel te weinig.. Puur omdat ‘n artiest is

Beantwoorden

Alweer? Is al zoveelste keer ????

Beantwoorden

Maakt t wel makkelijk om je vriendin, toe te takelen, bij n ruzie !!Staat toch weinig straf op blijkbaar !! Sjonge jonge zeg ????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *