Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

2 Overstekende fietsers zijn vanmiddag op de kruising Churchilllaan / Kasteel Traverse aangereden door een rode auto. Dat gebeurde omstreeks 16.35 uur. De rode auto reed met hoge snelheid komende vanaf de Churchillaan, rechtsaf de Deurneseweg (richting Deurne) op.
Van deze doorrijder is nog geen spoor te bekennen. Volgens de slachtoffers moet deze, oud model rode auto, door de aanrijding schade hebben aan de rechter achterzijde.
De slachtoffers kwamen door de aanrijding ten val en raakten hierbij gewond aan arm en voet, ook raakten hun fietsen beschadigd.
De drukke kruising wordt door veel automobilisten en fietsers gebruikt. De politie vraagt een hen die iets gezien heeft van de aanrijding, of informatie heeft over de mogelijke veroorzaker te bellen naar 0900-8844. Het referentienummer is 2015132433.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *