Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.670 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

foto: Henk Jan DijksKai Heerings speelt de rest van dit seizoen voor Helmond Sport. De 26-jarige centrale verdediger wordt voor een half jaar door SC Cambuur uitgeleend aan de huidige nummer 8 van de Jupiler League. Afgelopen zomer maakte Heerings de overstap van FC Utrecht naar SC Cambuur, maar kwam in Leeuwarden niet verder dan 6 optredens (inclusief beker).
De 1,91 meter lange Heerings speelde 68 duels in de Eredivisie. De verdediger is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Hij maakte in het seizoen 2010/2011 de overstap naar FC Utrecht waar hij in 5 seizoenen tot 63 optredens kwam.
“We zijn blij dat we, na de verkoop van Aleksandar Bjelica, snel de selectie hebben kunnen versterken met een linksbenige centrale verdediger. Daarnaast heeft Kai in de afgelopen seizoenen al veel ervaring opgedaan in de Eredivisie”, vertelt Mario Captein, directeur van Helmond Sport.
“Na het goede gesprek dat ik met de club heb gehad was ik direct enthousiast om voor Helmond Sport te spelen. Ik ben daarom blij dat ik de kans krijg om hier te voetballen, zodat ik mezelf kan door ontwikkelen en de club kan versterken”, aldus Kai Heerings.
Heerings ziet op de Braak 3 oude bekenden van FC Utrecht die hun carrière van nieuwe impulsen hopen te voorzien. Gévero Markiet, Yannick Cortie en Gyrano Kerk spelen allen op huurbasis voor de ploeg van Jan van Dijk die aan het eind van het seizoen vertrekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *