Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.243 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Vanmorgen werd bij een woninginbraak op de Reigerlaan in Helmond-Noord onder meer een iPhone gestolen. De politie die ter plaatse de aangifte opnam, gebruikte het door de eigenaar ingestelde programma “Zoek mijn iPhone”.
De gestolen telefoon werd getraceerd in een woning aan de Dijksestraat een paar honderd meter verder. Daar werden nog meer goederen aangetroffen die bij de inbraak waren weggehaald. Een 16-jarige Pool uit Deurne werd rond 10.15 uur in die woning aangehouden en is ingesloten voor verder onderzoek. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.
Denk je dat die gratis app ook op jouw iPhone, iPad of iPod niet misstaat, ga dan naar de iPhoneclub waar je alle info vindt?

9 reacties:

2 telefoons, 2 laptops, Ipad,, handtas waarin alle passen van de bank etc. hiermee ook geld van de bank gehaald.
Inbreker is niet boven geweest, heeft wel ook de huissleutels meegenomen.

Dat iemand door je spullen snuffelt is eigenlijk nog veel erger dan de spullen die je kwijt bent en het gevoel dat je niet veilig bent in je eigen huis.

Beantwoorden

Ik verbaas me er iedere keer over. Bankpassen weggehaald, en hiermee geld opgenomen. Hebben de mensen dan hun pincodes bij de passen zitten? Ik bedoel dit niet als eigen schuld……. maar meer als waarschuwing. Een bankpas zonder pincode levert de dief niets op, behalve frustratie misschien.

Beantwoorden

Tweede verdachte woninginbraak aangehouden
De politie heeft vrijdagmiddag een 23-jarige man uit Uden aangehouden voor betrokkenheid bij bovenstaande inbraak die maandagochtend plaatsvond bij een woning aan de Reigerlaan.
Eerder werd hiervoor al een 16-jarige Pool uit Deurne aangehouden. Door onderzoek kwam de tweede verdachte in beeld. Hij werd aangehouden en in verzekering gesteld.

Beantwoorden

@Hans Gruijters op maandag 7 oktober 2013 om 20:01:

Er zat geen pincode bij, politie zei dat er ook nog andere manieren zijn om toch te kunnen pinnen.

Beantwoorden

@Solveg op zaterdag 12 oktober 2013 om 14:45:

Die ken ik dan ook niet. Maar ja, ik weet zoveel niet.:)

Beantwoorden

Ja, politie kan het weten daarom vangen ze zoveel boeven, net als in dit geval door slimme software van appel, niet door ……..

Beantwoorden

Het voorarrest van bovenstaande 16-jarige en 23-jarige werd met 14 dagen verlengd.

Beantwoorden

Ook android heeft zo’n prg …Niet alleen apple

Beantwoorden

De 2 verdachten van deze woninginbraak blijven langer vastzitten. De voorlopige hechtenis van de 16-jarige jongen (minderjarig) wordt met 30 dagen verlengd, de 23-jarige kreeg er meteen het maximaal aantal van 90 dagen bij.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *