Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.188 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Per direct zijn de 2 culturele stichtingen Stichting De Nederlandsche Cacaofabriek (het kunstinitiatief) en Stichting Cultuur Promotie Helmond (zijnde de Cacaofabriek poppodium en film) gefuseerd onder de nieuwe naam: Stichting De Nederlandsche Cacaofabriek. Dat meldt Team Cultuur en Leisure van de gemeente in haar nieuwsbrief Cultuur van deze maand.
Deze (in 2014 al verwachtte) fusie geldt met terugwerkende kracht per 1 juli 2015. Vanaf dat moment gaat/ging(?) het Kunst Initiatief op in Stichting Cultuur Promotie Helmond en draagt/droeg(?) het geheel sindsdien de naam: Stichting De Nederlandsche Cacaofabriek (handelend onder de naam: De Cacaofabriek).

1 reactie:

Oké, fuseren zou dan ook moeten betekenen efficiënter te werk gaan dus laten we beginnen met de subsidie te verlagen. 😉

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *