Buiten is het 0 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.786 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Een man is vanavond rond 19.10 uur in zijn onderarm gestoken in de Spoorstraat in de Annawijk, zo meldt de politie. Hij werd op een andere locatie aangetroffen. 2 Mannen zijn er vandoor gegaan. Ambulancepersoneel kijkt het slachtoffer na.
Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onbekend, van de gewonde persoon zijn spullen in beslag genomen. De politie onderzoekt het steekincident. Getuigen worden gevraagd te bellen naar 0900-8844. 
Harrie Fotografie maakte de 4 bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

6 reacties:

De weblog van Helmond is er als de kippen bij.

Beantwoorden

@Marco op woensdag 23 september 2020 om 20:04:

Met dank aan Harrie Fotografie. 🙂

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 23 september 2020 om 20:05:

Harrie is 24 uur per dag paraat. Daar kan De weblog een voorbeeld aan nemen.

Beantwoorden

Wie is Harrie en wie is De weblog?

Beantwoorden

Update:
De politie en ambulance werden gealarmeerd voor een steekincident in de Spoorstraat. Echter op de Generaal Pattonstraat, dichtbij de Spoorstraat, werd een gewonde jonge man aangetroffen. Deze zou volgens de politie zijn beroofd of een poging daar toe. Daarbij is hij gewond geraakt door een mes. Hij is in een ambulance aan zijn verwonding geholpen en hoefde niet naar het ziekenhuis. De man is wel door de politie meegenomen naar het politiebureau en onder meer werd zijn scooter in beslag genomen.
Aan de Spoorstraat zou op een galerij een persoon gewond zijn geraakt toen hij ten val kwam. Hier heeft de politie een onderzoek gedaan maar het is niet zeker dat de 2 voorvallen iets met elkaar te maken hebben. Ook hier is een persoon aan de verwondingen geholpen door ambulance personeel.

Beantwoorden

Tja, in die gribusbuurt gebeuren zulke dingen. Er is daar ook veel drugsoverlast.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *