Buiten is het 13 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.421 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
25reacties

Vanochtend is er rond 06.45 uur een naaktloper gesignaleerd in de bossen in de omgeving van Glanzerhof, Drenthehof en het wijkparkje in de Rijpelberg.
Een 64-jarige bewoonster die daar al 11 jaar vroeg in de ochtend haar hond uitlaat, werd op een smal pad plotseling geconfronteerd met deze naakte man. In zijn hand had hij een groene handdoek die echter niets bedekte. Nadat zij meteen geschokt naar huis ging en meteen de politie informeerde, is zij daar 2 uur later nog steeds hevig van ontdaan.
De bewoonster zag de man vanochtend voorafgaand aan dit het incident al een paar keer. Hij gedroeg zich toen al enigszins verdacht en was daarom op haar hoede zo vertelde zij ons. Hij droeg toen een spijkerbroek, bruin t-shirt en sportschoenen. Het is een behoorlijk grote goed uitziende man van tussen de 40 en 45 jaar. Hij heeft een kaal hoofd en een erg verzorgd baardje.

In de reacties hieronder staan updates.

25 reacties:

Sterkte voor die mevrouw, hopelijk komt ze er snel bovenop.
Hopelijk pakken ze hem snel, want er spelen daar ook veel kinderen!

Beantwoorden

hij kan toch op de Berkendonk gaan lopen Naakstrand ..
niemand geen last van..maar de meeste kicken daar op om gezien te worden
Exhbitionisme ..ach zo man doet niks wil alleen zijn pielenmuis laten zien..
hahaha ..door lopen niet om kijken..dan druipt hij zo af

Beantwoorden

Ach als die er goed uitziet. Is het nog niet zo erg. Zie ineens een piek aan vrouwen in het bos

Beantwoorden
Jolanda de Ruijter

Zielige figuur

Beantwoorden
Jeanny van de Bogaard

omg nee he geloof me is dicht bij een speel tuin en een speel web waar veel kinderen spelen dus ik vind het een goede aktie van de manvrouw met een hondje da in meteen de politie gebelt heeft

Beantwoorden

Vorige week liep er langs ’t kanaal thv de Keyzer ook een man.. Kaal, bruin van de zon en ook klein baardje maar deze liep in korte spijkerbroek en bruin t shirt en één sok aan.. Het was net of hij zo uit ’t kanaal gekropen was… Misschien dezelfde

Beantwoorden

Zou ie er nog lopen ? 🤣😃

Beantwoorden

we moeten niet zo spastisch doen over bloot, zou al een hoop schelen

Beantwoorden

Ik denk dat ik weet wie het is. Dat hij er goed uit ziet kan in de volksmond ook betekenen dat hij wat dikker is. Dat komt overeen met de persoon die ik elders bloot tegen kwam. Hij is wel wat ouder denk ik. Dat (ring)baardje en de situatie van ‘bloot in de natuur’ komen wel overeen. Kaal is hij niet maar hij heeft wel zeer kort geschoren haar.

Ik heb geen bezwaar tegen blootheid op zichzelf. Echter als je als man in je blootje door de bossen struint kun je vrouwen flink de stuipen op het lijf jagen. Immers bloot wordt vaak nog geassocieerd met seksualiteit. Ik vind dat een naturist / nudist daarmee wel rekening moet houden. De eerste twee keer dat ik hem zag informeerde ik de politie. Daar ben ik mee gestopt toen ik besefte dat hij eerder naturist / nudist dan potloodventer was.

Beantwoorden

Een goed uitziende naakte man…….zou ik ook wel weer eens willen zien 😬

Beantwoorden

Erik

ik kan wel keer door het bos lopen in me blootje ..haha
als je het graag ziet ..of niet erg vind ..haha

Beantwoorden

@edwin op dinsdag 11 juli 2017 om 21:10:

Moet je zelf weten edwin. Nodig je Indrid dan ook uit?

Beantwoorden

22-8-17 20:20 Rijpelberg glanzerhof / volderhof (nisje in het bos)

Hij is wederom aan zijn trekken gekomen …..

Beantwoorden

Update 1 (naar aanleiding van de weblogreactie van frits vanochtend):
Naaktloper in de Rijpelberg werd opnieuw gezien
‘Hoe kan ik die mevrouw ontmoeten in mijn blote kont?’ Dat is volgens een inwoner van de Volderhof de opzet van een naaktloper in het wijjkpark tussen Glanzerhof en Drenthehof in de Rijpelberg. Daar liep zijn echtgenote gisteravond rond 8 uur een naaktloper tegen het lijf. Opnieuw, want ook volgens andere getuigen gaat het om dezelfde man die hierboven al gemeld is.
Geschatte leeftijd 45 jaar, enigszins gezet, met een kaal hoofd en een baardje. Sinds haar vorige melding in juli schijnt hij al vaker gesignaleerd te zijn voor de ontmoeting van dinsdagavond. Bewoners van de Rijpelberg zeggen de wijkagent ingeseind te hebben maar kregen tot nu toe geen reactie.
De 60-plusser was bij deze nieuwe ontmoeting minder ontdaan dan de 1e keer. “Ze hoorde 2 jongedames gillen en zag toen eigenlijk pas wat er aan de hand was,” zo vertelde haar echtgenoot ons. “Hij jaagt mensen de stuipen op het lijf. En in dat stuk groen lopen veel mensen, om hun hond uit te laten bijvoorbeeld. Als je dan een naakte man ziet opduiken, is dat erg confronterend.”
Een foto maken is gisteravond niet gelukt. “Ik heb de cameraknop van de telefoon van mijn vrouw vooraan gezet. Dus misschien lukt het een volgende keer wel…,” zegt de bezorgde echtgenoot.

Beantwoorden

Update 2:
Zojuist meldt wijkagent Monique van Lierop het volgende via Twitter:

Beantwoorden

#Weblog
Diverse mensen hebben de man al vaker gezien. Iedere keer vervelend als mensen zo geconformeerd worden me zo iemand. Politie heeft ook al vaker gezocht. Beetje erg smeuïg verhaaltje weblog.

Beantwoorden

Ouw waarom in de bossen waarom niet op de straat kijk plezier hihi

Beantwoorden

Gelukkig dat de politie nu wel optreedt! Toen ik belde leek het alsof ze het allemaal niet zo heel serieus namen, alsof ze wilden zeggen dat ik het zo erg allemaal niet vond. 🙁

Beantwoorden

Wat is er nu fijner dan lekker naakt door de bosjes rennen!

Beantwoorden

tsja, politie die geen reactie geeft verbaast mij niks……Buitenring valt onder de verantwoordelijkheid van Henri en die doet maar twee dingen: rondrijden en koffiedrinken. De rest van het werk laat ie over voor zijn collega’s……. Eerst had ie daar Francesca voor en nu weer een andere vrouwelijke collega….

Beantwoorden

Het zou toch niet he?#binnenpretje#verleden

Beantwoorden

Je mag tegenwoordig ook niks meer

Beantwoorden

je kunt toch naakt lopen op de berkendonk..naakstrand
van s.morgens tot zon ondergang..
nee dat geeft geen kick..voor een Exhbitionist ..

ze willen worden gezien..haha
die mensen doen vaak niks ..maar ja .je schrikt er vaak van..haha
en niet leuk voor kinderen..mensen met honden !

Beantwoorden

@Henry op woensdag 23 augustus 2017 om 16:24:

Hij doet meer dan rondrijden en koffiedrinken hoor. Ik heb vanuit diverse hoeken gehoord dat hij als hobby bepaalde mensen structureel lastig valt. Gewoon omdat het kan met dat uniform aan.

Beantwoorden

Lekker weertje om in je nakie rond te rennen, toch!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *