Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.607 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Spirotech heeft Bernard Doorenbos als nieuwe Chief Executive Officer (CEO) benoemd. Hij volgt Daphne Scholten op die er de afgelopen 10 jaar leiding gaf. Doorenbos (1949) was eerder CEO bij familiebedrijven en beursgenoteerde ondernemingen in verschillende, technologiegedreven markten. Zijn meest recente positie was die van CEO bij het Belgische bedrijf Sovitec en daarvoor was hij dat bij Neways Electronics. Aardig detail is dat Doorenbos sinds dit jaar VVD-gemeenteraadslid is in de gemeente Vught.
Spirotech is wereldwijd marktleider op het gebied van totaalbescherming van verwarmings- en koelsystemen op basis van waterbehandeling en -analyse. Met hun producten en diensten worden storingen, slijtage en onderhoud teruggedrongen.
Dit familiebedrijf werd in 1985 opgericht en is gevestigd aan de Churchilllaan op het industrieterrein. Spirotech heeft eigen verkoopvestigingen in een aantal landen en een specialistisch laboratorium in België. Bij de hoofdvestiging in Helmond werken zo’n honderd mensen, bij het gehele bedrijf werken er 167. Alle producten worden in Helmond ontwikkeld, getest, geproduceerd en verkocht en verscheept naar een groot aantal landen over de gehele wereld.

1 reactie:

Dan komt het wel goed. Prima kerel 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *