Buiten is het 11 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.426 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
15reacties

Naar aanleiding van 3 aangiftes is de politie een onderzoek gestart naar een dierenbeul in de omgeving van het Drenthehof in de Rijpelberg. “Die persoon schept er behagen in om katten met kennelijk een luchtdrukwapen te beschieten” zo meldde wijkagent Henry van Dongen zojuist.
Heb je meer informatie, dan vraagt hij dat te melden bij de wijkagenten. Maar bellen mag ook naar 0900 – 8844.

15 reacties:

Wanne gek zeg. Hem eens hagel in zijn kont schieten. Klootviool

Beantwoorden

Dat is dus een reden dat mijn katten niet buiten mogen omdat er zulke gekken rond lopen

Beantwoorden

Wondjes van 2mm en alleen een korstje en geen kogeltje etc onder de huid🤨
Blijft een wazig verhaal

Beantwoorden
Dennis van der Heijden

Flink pak slaag geve baba

Beantwoorden

Heb ook n hekel aan katten die in mijn tuin schijten, maar dan nog ga je zo’n beestje niks aan doen!

Beantwoorden
Jolanda Meulendijks

wat n klojo ik hoop dat ze hem pakken en flink straf geven grote Boete ,,,hadden wij hier ook werden gewoon de wilde duifjes met n luchtbuks neergeschoten had iemand de dieren politie gebeld alleen wij wisten met meerdere buurtjes wie het deed

Beantwoorden

Ect ongelofelijk dit kan mij er zo kwaad om maken… dat je katten niet mag daar aan toe maar jaag ze dan op een andere manier weg met water ofzo en niet op zon manier…

Beantwoorden

Mijn kat is ook een keer met een hagel in haar lijf thuis gekomen maar of dat dezelfde persoon is geweest lijkt me sterk.

Beantwoorden

Goed dat er gezocht wordt Dus goed opletten en hou uw katten binnen (indien mogelijk ) maar ook opletten in de andere wijken !!

Beantwoorden

Daarom komen mij 2 katten niet buiten heb wel zelf last van andere katten maar ik ga dan wel persoonlijk aan de deur van de eigenaar het geeft je geen recht om die dieren wat aan te doen als je klote heb pak je de eigenaar en niet de dieren schoften 🤔😡

Beantwoorden

Ik zou ook wel willen weten wie dat is, ben alleen minder lief dan de politie.

Beantwoorden

Mijn katten mogen niet buiten maar als ik er ooit achter kom wie een onwetend en onschuldig dier opzettelijk pijn doet, die is nog niet jarig. Hoop dat diegene eens de verkeerde tegen komt. 😉

Beantwoorden

Smeerlap lafaard een grote straf voor die klootzak

Beantwoorden

We zijn en blijven KATTENMEPPERS
Zeikende katten in je tuin ..
Katten die je schijten in de tuin..
Je wakker maken in de nacht ..
Niet leuk …
Op katten schieten ..NIET de juiste keuze.

Beantwoorden

Vuile klootzak als ik er oout achter kom dat jij mijn kat iets aan heb gedaan want de rijpel is niet zo ver hier vandaan he dan maak je wa mee ook al kom ik er na 10jaar achter ….. mijn loetje van 10is al bijna 2 jaar weg en wij hadden echt zo iets van da is niks voor ons loetje ….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *