Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.687 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Bij een ongeval op de Vossenbeemd op het industrieterrein raakte een persoon bekneld in een personenauto. Om 23.08 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd en 10 minuten later werd ook een traumahelikopter opgeroepen.  Het zware ongeluk zorgde voor een ravage ter plaatse. 
Harrie Fotografie maakte de 4 onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

7 reacties:

Des hard gegaan idd ????

Beantwoorden

Kwam er langs toen het net gebeurd was pff

Beantwoorden

Hoop dat alles goed komt met het slachtoffer

Beantwoorden

Update 1:
De beknelde bestuurder werd door de brandweer bevrijd uit zijn benarde positie. Medewerkers van de ambulance en inmiddels gelande traumahelikopter verleende eerste hulp. Vervolgens werd de man met onbekende verwondingen met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Het ongeluk ontstond toen de autobestuurder een langzamer rijdende vrachtwagen probeerde in te halen. De wielen van zijn auto raakten de middenberm waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor. Zijn voertuig sloeg over de kop en belandde op de wielen.
De politie sloot een deel van de Vossenbeemd tijdelijk af.

Beantwoorden

Update 2:
De auto maakte diverse koprollen tijdens dit eenzijdig ongeval. Daarbij werden enkele borden langs de weg geraakt en ging er een lantaarnpaal uit de grond. Volgens de politie zou de man niet onder invloed zijn geweest. Een bergingsbedrijf heeft de auto inmiddels weggetakeld.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 3 foto’s.

Beantwoorden

Pofferdikkie zeg, zachtjes is dit niet gegaan.
Je mag er maar 50 km/pu.
Het lijkt wel of de vrachtwagenchauffeur de schuld gaat krijgen volgens de schrijver van dit artikel.
Hij zou te zachtjes hebben gereden???????????
Omgekeerde wereld???????

Beantwoorden

@Karin op dinsdag 20 augustus 2019 om 04:34:

Alléé, kwiebus. Dat staat toch nergens dat de vrachtwagenchauffeur de schuld krijgt. Je kunt uiteraard ook gewoon zelf je invulling aan de tekst geven…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *