Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.222 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

In de Binnenstad stond kort voor 02 uur vannacht brand een scooter aan de Willem Beringsstraat in brand. Nog voordat de brandweer terug was op de kazerne, kwam er om 02.11 uur een melding van een autobrand op het Van Hoeckplein. Dat is zo’n 6 honderd meter van de scooterbrand. Bij aankomst stond de auto in de brand. Ondanks dat de brandweer heel snel ter plaatse was, kon niet voorkomen worden dat de auto zwaar beschadigde.
In beide gevallen is de oorzaak onbekend maar wordt brandstichting niet uitgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de 2 branden en deed voor beide gevallen via Burgernet een oproep aan getuigen met hen contact op te nemen via 0900-8844. Er waren geen gewonden bij de branden. 
Harrie Grijseels maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

8 reacties:

Er zal toch wel ergens iemand op een cameraatje staan lijkt me?

Beantwoorden

Lekker😬😬 mijn auto stond 20 m verder😳😥#Weverspoort

Beantwoorden
Yvonne van der Kruissen

Maar er zijn nog geen duidelijke tekenen dat er een pyromaan aan het werk is 😞😞😞.

Beantwoorden

De scooter was bij mij bijna tegen de schuur aan….zag alleen de vlammen en rook….helaas geen camera….snel112 gebeld en de buren wakker gemaakt….

Beantwoorden

Zoveel branden.. zoveel camera’s overal en nog niet weten wie het gedaan heeft… tsja…

Beantwoorden

Scooter stond te fikken bij onze schuur dus was wel schrikken

Beantwoorden
Silvana Meulendijk

Update:
De autobrand woedde alleen onder de motorkap. Na onderzoek door de brandweer bleek het vermoedelijk om brandstichting te gaan. De scooter is vannacht volledig uitgebrand. Naar de oorzaak van die brand wordt onderzoek gedaan door de politie.

Beantwoorden

En het gaat maar door en door en door en door.

Beantwoorden
Karin van der Werff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *