Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.639 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

8 reacties:

Tsja, het wemelt hier ook dagelijks van de dealers. Het parkeerterrein voor onze flat is daar blijkbaar een prima uitvalsbasis voor. Bewoners hier klagen zich suf bij politie en gemeente maar zonder resultaat. Daarnaast laten die gasten altijd een boel afval achter op het genoemde parkeerterrein terwijl ze nota bene NAAST een vuilnisbak staan.

Beantwoorden

Heel fijn dat er eens iemand aangehouden is. Gisteravond was er zelfs muziek!!!! Hopelijk helpt het een poosje, zeker nu het zo vroeg donker wordt

Beantwoorden

@Vico op dinsdag 10 oktober 2017 om 08:33:

“Parkeerterrein voor onze flat” dat is duidelijk, daar kan men wat mee…

Beantwoorden

Drie keer raden over welk adres ik het heb @Twanneman….

Beantwoorden

@Vico op dinsdag 10 oktober 2017 om 10:42:

Gezien je reactie zou ik geneigd zijn te zeggen; Wethouder van Deutekomplein, maar zo logisch is dat niet op te maken uit jou reactie van 08:33 uur. Half Helmond kampt namelijk met deze problemen :))

Beantwoorden

Klopt ook weer, ik had dat moeten vermelden. Woon zelf aan het van Deutekomplein. Maar dat had je inmiddels al begrepen. LOL!

Beantwoorden

@Vico op dinsdag 10 oktober 2017 om 14:30:

Opgelost, sterkte in de strijd tegen de overlast Vico 😉

Beantwoorden

Dat werd tijd ook zeg.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *