Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.188 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Carnavalscabaretgroep Spoit Elluf stopt er na maar liefst 22 jaar mee. Seizoen 2016 wordt het laatste dat deze vrolijke Helmonders op de carnavalspodia te zien zullen zijn. “Alles is gezeed, alles is bezonge.” Ze vinden het beter om te gaan op het moment dat mensen zeggen: “Wa seund” dan “Ut zoa tijd worre…”
Op carnavalszaterdag (6 februari) in Parkzicht in Dierdonk is hun laatste carnavalsoptreden. Maar het viertal heeft nog een toetje voor Helmond: een avondvullende theatervoorstelling waarin uitgebreid wordt ‘stilgestaan’ bij vruuger en naw van Spoit Elluf. Dat allerlaatste optreden is zaterdag 10 september in de Cacaofabriek.
Daarna is de Spoit (bestaande uit Lia Stoop, Erik van Heeswijk, Harm Tilburgs en Bertus Klerks) iets van vruuger. Wil je ze nog een keer zien, dan moet je er dus dit jaar bij zijn. Of je bekijkt deze opname van De Chinees tijdens de Grand Final Du Keieklets.

1 reactie:

Spoit Elluf treedt vanavond op tijdens de tweede Keiekletsavond in zaal De Traverse:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *