Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.246 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Rond 16.20 vanmiddag botste een trein op een vrachtwagen bij de spoorwegovergang ter hoogte van de Vlisco. Tussen Eindhoven en Helmond rijden tot minimaal 21.00 uur avond geen treinen, zo meldt de NS. Of er bij het ongeluk gewonden zijn gevallen, weten we niet. Op dit moment is nog niets bekend over de toedracht en de omvang van de schade.
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

6 reacties:

Vreselijk

Beantwoorden

Update:
Vrachtwagen zou te dicht bij spoor hebben gestaan waarna de aanrijding met de trein ontstond. Er zijn 2 licht gewonden, de machinist en nog iemand die glassplinter zou hebben gekregen.

Beantwoorden

Update 2:
Er zijn volgens ProRail geen slachtoffers, hoewel een ploegleider bij ProRail meldde dat er enkele reizigers met nekklachten zijn. De reizigers zijn inmiddels geëvacueerd. ProRail onderzoekt hoeveel schade er is ontstaan en zal zo nodig zo spoedig mogelijk starten met de herstelwerkzaamheden.

Beantwoorden

Update 3:
Pim Verkoelen maakte de onderstaande 8 foto’s:

Beantwoorden

Heftig, hopelijk vallen letsels mee

Beantwoorden

Minpunt van alles is: dat er geen ambulance voor de reizigers zijn gekomen. Hierdoor heb ik mijn zusje en haar vriendin rechtstreeks naar het ziekenhuis moeten brengen. Gevolg: lichte hersenschudding en spieren zwaar verrijkt in haar nek🤷‍♀️

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *