Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.944 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Mevrouw J.C. Schuurman-Mackaij kreeg vanmiddag de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond voor haar jarenlange inzet voor D’n Huijsakker in Mierlo-Hout. Wethouder Nathalie van der Zanden reikte deze gemeentelijke onderscheiding aan haar uit tijdens de viering van het 25-jarig bestaan van D’n Huijsakker.
Stichting Senioren Ontmoetingscentrum D’n Huijsakker is een ontmoetingscentrum voor senioren. Daar in het Rabobank-gebouw aan de Hoofdstraat worden het hele jaar door diverse activiteiten georganiseerd voor 50-plussers. Maar ook is er de mogelijkheid om rustig bij een kopje koffie en thee sociale contacten te leggen en te onderhouden.
Sinds de oprichting is mevrouw Schuurmans-Mackaij als vrijwilliger betrokken bij D’n Huijsakker. Als gastvrouw ontvangt zij de mensen, staat ze achter de bar en helpt ze in de bediening.

3 reacties:

Proficiat en ga zo door

Beantwoorden

Beantwoorden
De weblog van Helmond

Nou die jeugd nog zo actief zien te krijgen, maar jou die moeten blowen en skaten

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *