Buiten is het 4 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 104.156 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

2 Vliegen in een klap. Dat was het resultaat van de aanhouding van een 26-jarige man uit Helmond. Vermoedelijk heeft de politie daarmee een drugsdealer van straat gehaald. Maar er is ook een bijvangst te melden in de vorm van de ontdekking van een locatie waar drugs werd opgeslagen en bewerkt.
Uit onderzoek waren er de afgelopen tijd voldoende verdenkingen ontstaan dat de aangehouden persoon zich bezighield met de handel in drugs. Die verdenking bleek terecht bij zijn aanhouding op dinsdag. Daarbij werden 78 bolletjes cocaïne in zijn kleding aantroffen. Ook gebruikte hij voor zijn dealeractiviteiten een gestolen E-bike.
Na zijn aanhouding werd een woning op de Lithoyenseweg in de Binnenstad onderzocht. Daar bleek al snel dat de woning voor opslag- en de verwerking voor drugs werd gebruikt. In de woning trof de politie naast een bonte verzameling van diverse soorten hard- en softdrugs ook nog illegaal vuurwerk aan. De bewoner van de woning moet nog worden gehoord over zijn rol in deze zaak.

7 reacties:

En zo zijn er nog vele, vele meer, vaak met uitkering! Kunnen ze niet genoeg aanpakken, huis weg, uitkering weg, alle ‘privileges’ die ze hebben vanuit de gemeente zoals vrijstelling van ozb, huisvuil, voedselbank enz. Zo ook met personen die de boel belazeren en MET medewerking van gemeente abtenaren (!!!) hun handel vanuit huis voortzetten zgn. nu een ‘stichting’. Ja, eentje waarmee ze haar zakken goed vult met behoud van uitkering !!! EN medeweten en MEDEWERKING van abtenaren waarmee ze het bed deelt en die haar al minstens 14 jaar de hand boven haar hoofd houden en haar ‘in bescherming’ nemen! Zeker mensen van sociaal domein en zeker ook van de sociale recherche van de gemeente Helmond. Te gek voor woorden, als je maar genoeg met abtenaren slijmt, in bed duikt, ze naar de mond praat kan ze IEDEREEN voor de gek houden. Burgemeester doe er wat aan en zet die ambtenaren in hun hemd, geef ze onslag zonder oprotpremie. Mensen die dit lezen weten wie ik bedoel! U wilt bij de een ruim 1,1 miljoen terughalen, de ander laat u op zijn beloop en die heeft toch minimaal al € 50.000 buitgemaakt van ons belastinggeld! Te smerig om aan te kunnen blijven zien Blanksma! Wat aan doen!

Beantwoorden

Over persoon die al tig jaren de boel belazerd met bescherming door ambtenaren heeft de laatste 3-4 jaren toch zeker € 2.000 per maand bijverdiend, zwat, belastingvrij met behoud van bijstandsuitkering! Tel uit je winst! Een ondernemer zou er jaloers op worden.€ 24.000 x 3 = € 72.000 Makkelijk verdiend toch? Moet jij of een ander eens proberen………

Beantwoorden

Helmond zou een mannelijke burgemeester moeten hebben van buiten de regio met een achtergrond bij defensie. Zo ook, heel het veiligheidsteam, wat ook alleen maar vrouwelijke leden telt. Helemaal vervangen, en vervangen door mannen met achtergrond, politie, leger, brandweer, en uit de medische hoek

Beantwoorden

@Tom

Dan kunnen de vrouwen de broodjes verzorgen tijdens het overleg, en de boel daarna opruimen. En op de kinderen letten.

U bent geboren voor 1950?

Beantwoorden

Nou Roland,… Ha ha… Nee,…. Niet geboren voor 1950 hoor. Al was dat natuurlijk wel een tijd, dat je met het inkomen van 1 werkende ouder je hele gezin kon onderhouden, je hypotheek kon betalen, 1 ouder thuis was als de kinderen thuis kwamen van school, en er nog geen sprake was van randgroepjongeren. Dus ja Roland, een goede suggestie van je. Laat blanksma maar een huishoudschort aantrekken, broodjes smeren, en op woensdag middag pannenkoeken bakken. En een team van daadkrachtige kerels, het veiligheidsteam runnen. Dan komt het misschien toch nog goed in Helmond!!

Beantwoorden

Nou Tom, het lijkt of je n allergie voor vrouwen hebt
Ze hoeven niet in de meerder of minderheid te zijn maar helemaal weg en voor de broodjes zorgen gaaf toch te ver
Dat er met hardere hand opgetreden kan worden in Helmond is n feit
Mooie plekken staan te verpauperen, woningbouw moet ook wat meer onderhoud plegen

Beantwoorden

Mag de coffeeshop in de Wolfstaat nu open blijven in de avonduren tot 24.00 uur met de cororanregels

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *