Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

10reacties

Via Burgernet liet de Helmondse politie vanochtend om 10.50 uur weten een zojuist gevluchte inbreker te zoeken. Hij werd overlopen in de Fresiastraat in Helmond Oost.
De blanke dief van plusminus 30 jaar vluchtte te voet nadat hij betrapt was. Hij is gekleed in een  blauwe jas, licht blauwe broek en zwart/witte schoenen. Heb je tips voor de politie, dan vragen zij je nu te bellen naar 112.

In de reacties hieronder staan updates.

10 reacties:

Volgens mij helpt een brandweerauto nu ook mee met zoeken.

Beantwoorden

Update 1:
De politie heeft het hele woonblok omsingeld in verband met de gevluchte inbreker. Hij is tot op dit moment nog niet gevonden.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Deze viezerik zal ook wrl een “bekende” van de politie zijn. Ik verbaas me altijd dat de politie niet voortvarende is in het oppakken en opbergen van deze beroepscriminelen, die werkelijk elke dag, elke minuut bezig zijn met illegale zaakjes.

Beantwoorden

Update 2:
Tot op dit moment is de inbreker nog niet aangetroffen. Dat meldde de politiewoordvoering zojuist. Wij weten (nog?) niet of (en eventueel wat) hij uit de woning heeft gestolen.

Beantwoorden

Ruim een half uur geleden liep hier een jongeman rond met mondkapje, capuchon op. Jas eroverheen. Donkergekleurde. Heel voorzichtig om xich heen kijkend vanuit de b8ndersestraat de Uiverlaan in

Beantwoorden

Donker gekleed moet het zijn. Vanuit de Bindersestraat naar de Uiverlaan.

Beantwoorden

Heb net foto gemaakt van gast die aan beschrijving voldoet. Hem ook gevolgd; liep achterom bij voormalig Knippenbergcollege binnen….

Beantwoorden

@Andre op vrijdag 26 mei 2023 om 12:04:
Wellicht kun & wil jij de politie een keertje een uurtje adviseren zodat zij hun werk voortaan goed (of in ieder geval beter) kunnen gaan doen…

@Yvonne op vrijdag 26 mei 2023 om 12:20/12.22:
We nemen aan dat je dat ook even rechtstreeks aan de politie liet weten.

@Joris Hoogers op vrijdag 26 mei 2023 om 12:45:
Aannemende dat je dat bij de politie meldde, als je wilt mail je die foto naar [email protected] dan zetten we die er hieronder bij.

Beantwoorden

Update 3:
Toen politieagenten op de 112-melding afgingen, zagen zij de verdachte nog lopen. Toen hij de hoek om ging, verloren ze hem uit het oog en werd de buurt afgezet. De politiehond die werd ingezet mocht zich erna als beloning afreageren op een collega.
Harrie Fotografie maakte ook deze 2 foto’s.

Beantwoorden

Geschikt
v Ongeschikt

Ze zagen hem de hoek om lopen de omgeving was afgezet en toch is de vogel gevlogen een typisch gevalletje van ongeschikt!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *