6reacties

Zet je politieke evenement op de agenda

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 in Helmond

De zaaleigenaren in Helmond gaan gouden tijden tegemoet. Tot de gemeenteraadsverkiezingen worden steeds meer (discussie) bijeenkomsten, evenementen, picknicks, forums en politieke cafés georganiseerd. De politieke partijen gaan weer roosjes uitdelen, op marktbezoek, bobo’s naar Helmond halen, soep en köfte uitdelen, woonwijken bezoeken en wie weet een event organiseren.
Leeft de verkiezingsstrijd? Bestaat er politiek in Helmond en komen burgers en politici elkaar wel eens tegen? In dit log kunnen de politieke partijen al hun activiteiten, bijeenkomsten enz. aankondigingen. Dus ben je op zoek naar de gunst van de kiezer en organiseert jouw partij een leuke activiteiten? Maak daar dan hier zelf melding van! Zorg dat de Helmonders naar jouw bijeenkomst kunnen komen, omdat ze weten dat die er is.
Het grote voordeel is dat de activiteiten van alle politieke partijen op 1 plaats bij elkaar staan, en zelfs heel actuele aankondigingen tot op het laatste moment geplaatst kunnen worden. Kortom, dit is dé plaats waar de politieke partijen de komende maanden al hun activiteiten kunnen aankondigen.