Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 109.554 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

5reacties

Vannacht is op de Generaal Pattonstraat een man beroofd met een vuurwapen. Daarbij werden zijn telefoon en geld meegenomen. De rond 03.25 uur gealarmeerde politie viel later in de nacht een huis binnen en hield er 4 verdachten aan.
Meteen na de melding van het slachtoffer kwamen meerdere eenheden van de politie naar deze straat. De beroofde man werd meegenomen naar het politiebureau om uitgebreid aangifte te doen.
Op basis van het onderzoek viel de politie dat huis in de Binnenstad binnen waar zich 4 personen bevonden. De telefoon van het slachtoffer werd aangetroffen waarop het viertal werd opgepakt. 1 Van hen werd al een langere tijd gezocht. Vervolgens vond de politie ook een vuurwapen met munitie en een grote hoeveelheid hennep.
De recherche gaat vandaag aan de slag met deze zaak. Zodra wij meer weten, melden we dat zoals altijd middels een update in een reactie hieronder. Weet jij iets meer hiervan of vind je iets, zonder inloggen of zoiets kun jij natuurlijk ook een reactie achterlaten.

5 reacties:

Ongelofelijk, wat is er toch aan de hand in Helmond? Eerst daar in Brouwhuis, nu dit weer. 😢😡🤬
Ripdeal? Dat zal toch niet?
In ieder geval: 👍 weer van 💙🖤 en 🍀 voor het slachtoffer!

Beantwoorden

wat doet iemand daar midden in de nacht klopt niks van is een dood straatje

Beantwoorden

Kijk eens aan een antiek liefhebber 🤣.

Beantwoorden

Wat maakt het uit WAAR je loopt
Gewoon unen duw geven die klote gasten die zoiets uitvreten

Beantwoorden

Complimenten aan onze politiemensen, de verdachten zijn al opgepakt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *