5reacties

Viertal opgepakt na beroving met vuurwapen

Vannacht is op de Generaal Pattonstraat een man beroofd met een vuurwapen. Daarbij werden zijn telefoon en geld meegenomen. De rond 03.25 uur gealarmeerde politie viel later in de nacht een huis binnen en hield er 4 verdachten aan.
Meteen na de melding van het slachtoffer kwamen meerdere eenheden van de politie naar deze straat. De beroofde man werd meegenomen naar het politiebureau om uitgebreid aangifte te doen.

Op basis van het onderzoek viel de politie dat huis in de Binnenstad binnen waar zich 4 personen bevonden. De telefoon van het slachtoffer werd aangetroffen waarop het viertal werd opgepakt. 1 Van hen werd al een langere tijd gezocht. Vervolgens vond de politie ook een vuurwapen met munitie en een grote hoeveelheid hennep.
De recherche gaat vandaag aan de slag met deze zaak. Zodra wij meer weten, melden we dat zoals altijd middels een update in een reactie hieronder. Weet jij iets meer hiervan of vind je iets, zonder inloggen of zoiets kun jij natuurlijk ook een reactie achterlaten.