Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.540 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

8 reacties:

Eén troost. Joop Zoetemelk deed er ook lang over.
Tweede troost. Alles geht vorbei.
Derde troost. Nächstens WM sind wir wieder dabei (uitspraak van Johan Cruijff vanuit Barcelona voor de ARD).

Beantwoorden

Vanuit Amerika heb ik alles kunnen volgen, en je kunt je niet voorstellen hoeveel hier op dit moment naar Nederland wordt gekeken. Echte Holland promotie. Wij hebben verloren op het veld, maar aan sympathie hebben we weer gewonnen.

Beantwoorden

Het Havenplein stroomde gisteravond razendsnel leeg na de wedstrijd.
Een stel raddraaiers moest ook weer rotzooi schoppen daar, terwijl op de Steenweg een aantal sportieve Helmonders een groepje Spanjaarden feliciteerden.

Beantwoorden

En ook nog eens een lintje voor (alleen) de coach en de aanvoerder.

Beantwoorden

@Noud:
Uit eigen waarneming: we zagen dat enkele minuten na de wedstrijd een groot deel van de menigte op het Havenplein plotseling uiteen stoof. Lijkend op hetgeen voorviel op de Dam in Amsterdam tijdens de dodenherdenking.
Een minuut of 5 later werd er 1 man door de politie aangehouden en afgevoerd. Dit nadat de rondlopende uitsmijters/bewakingsdienst hem op de grond vast hielden en zij agenten moesten gaan waarschuwen dat ze toch echt even moesten komen omdat er werk aan de winkel was.
Voor de rest was het (naar onze waarneming) een uitstekend verlopen avond.

Beantwoorden

@De Weblog van Helmond
Ik hoorde van iemand van de bewakingsdienst dat er rotzooi werd gescopt op het Havenplein. Meer weet ik er ook niet van, want ik zat (natuurlijk) ergens op de Steenweg.

Beantwoorden

Er wordt weer van een mug een olifant gemaakt, er was een klein vechtpartijtje, met een beveiliging en een supporter. Er kwamen enkele mensen bij, maar goed maakt toch niks uit. Dat is emotie.

Beantwoorden

als je je niet kan beheersen moet je niet tussen andere mensen gaan staan en rotzooi trappen maar opflikkeren naar een of ander verweg gelegen oorlogsgebied

Beantwoorden
een beschaamd burger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *