Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.246 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

dierenartsen in Helmond

Zoals de Helmonders hun huisartsen en tandartsen hebben, hebben de Helmondse huisdieren hun dierenartsen. Want dieren zijn precies als mensen, met steeds meer dezelfde mensenwensen.
Onze huisdieren worden namelijk niet alleen ziek, maar ze krijgen ook steeds meer welvaartsziekten, hun medische behandeling wordt steeds verfijnder en de kosten swingen de pan uit, net als in de gezondheidszorg voor mensen.
De kwaliteit van de dierenartsen in Helmond wordt dus steeds meer een item om eens bij stil te staan. De meerderheid van het weblogteam heeft zelf ook een huisdier, dus je begrijpt de aanleiding van dit log. Daarom zijn we benieuwd naar jouw ervaringen met onze dierenartsen. Welke dierenkliniek is goed voor welk soort dieren en bij welke dierenarts kun je misschien maar beter wegblijven? Of zoek je het liever bij een dierenartsenpraktijk buiten Helmond? Zijn er Helmondse dierenartsen die belachelijk veel of juist heel weinig voor een bepaalde standaardbehandeling vragen? Krijgt je treurig kijkende kat te snel Prozac voorgeschreven? Kortom, voldoende om te bespreken.

4 reacties:

Nou ik wil geen kwaad spreken over de dierenartsen in Helmond, maarrrrrrrrrrrr ze zijn wel vreselijk duur!!

Dus ik ga al een tijdje naar Asten http://www.pcdhelden.nl/ prima dierenartsen, zijn allemaal ontzettend vriendelijk en denken met je mee. Een gemoedelijke sfeer.

En ze zijn STUKKEN GOEDKOPER.

Beantwoorden

Even iets anders, maar het heeft wel met de honden van Helmond te maken.
Het hondenbeleid krijgt misschien toch een andere wending, verschillende werkgroepen in Helmond zijn met de gemeente in gesprek over een ander hondenbeleid in Helmond.
Daarvoor hebben we(werkgroepen) alle reacties nodig van mensen, ook eventuele klachten.
Dus neem een kijkje op de site waarvan
http://eenneusvoorhelmondwest.roxer.com/

hierboven de URL staat, en laat je mening de vrije loop in het gastenboek.

Beantwoorden

Beste Hetty, ik was erg benieuwd naar de site waarvan je de URL vermeldt, maar helaas krijg ik vooral de melding dat de pagina niet bestaat. Ik heb het ook nog geprobeerd door www. achter http:// te zetten, maar ook dat werkt ook niet.
Vwb. de dierenartsen: inderdaad zoals Jan schrijft hebben ze (de onze in ieder geval) zeer hoge tarieven. Ben wel tevreden met de manier van omgang met onze hond en de verzorging (over het algemeen) dus daarom vind ik het moeilijk om naar een ander te gaan.

Beantwoorden

@ Koos, je hebt vast niet goed gekeken, want hij doet het prima. http://eenneusvoorhelmondwest.roxer.com/ klik hier.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *