Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.432 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

19reacties

Het WWWWW-spelWat is de achternaam die nu op de zijkant (rechts) van dit pand staat?

(hetgeen er onder dat grote blauwe woord staat, dien je niet te vermelden)


Tussenstand:
20 punten: fr@ boy slim
07 punten: Ad
06 punten: Helga
04 punten: Porcupine (a.k.a. Noud)
02 punten: Heinz
02 punten: Merke
0en1 punt: Angelique                                 Eindspurtweken
0en1 punt: Ellen                                        2 punten: Ad

N.B. De Eindspurtweken zijn weer begonnen. Dé mogelijkheid nu al puntente verdienen voor de volgende ronde die in april begint!

19 reacties:

Winters

Beantwoorden

Bekkers

Beantwoorden

================================
We have a winner!
Om 16.51 werd het juiste antwoord gegeven.
Gefeliciteerd Ad: 2 punten
Het juiste antwoord is dus: Bekkers
================================

Bekkers Autoschade is gevestigd in Autodroom Helmond aan de Varenschut. Dit schadeherstelbedrijf is naar eigen zeggen 1 van de grootste en modernste van Nederland. Zij zijn ook gevestigd in Eindhoven en Valkenswaard.

Beantwoorden

@Ad, proficiat.

Beantwoorden

Bedankt Solveg.
Is iedereen van zijn/haar zondagsrust aan het genieten?

Beantwoorden

Ja Ad, ik denk het wel, want het is hier wel eeeerug rustig.

Beantwoorden

Ha die Ad proficiat!!! (rijmt) Hij gaat goed en Fred is in geen velden of wegen te bekennen. Het is tijd voor een opsporingsbevel!!! Ik had de vraag wel zien staan maar had geen flauw idee en had geen zin in een gokje.

Beantwoorden

Profici-ad met de dubbele einspurt punten.
Ik denk echt dat het dit keer een dambord wordt op de cat-walk-of-fame.

Beantwoorden

Ad, proficiat

Beantwoorden

Bedankt voor de felicitatie’s. Iemand al iets van [email protected] slim gehoord/gezien?

Beantwoorden

@Ad:
Spreek je als een hedendaagse Carl von Clausewitz die zijn tegenstander graag in het vizier houdt of als een betrokken mede-Helmonder die (net als wij) benieuwd is waar [email protected] slim zijn cijfers en letters nu typt?

Beantwoorden

@Weblog
Natuurlijk weet ik graag wat mijn tegenstanders zoal doen. Maar benieuwd (of is het nieuwsgierig) ben ik ook.

Beantwoorden

Overigens ben ik op 25-9-05 en Peter W op 14-08-05 ook al een vermist geweest. Tja, er gebeuren soms rare dingen op dit weblog.

Beantwoorden

Ad, gefeliciteerd.
Ik denk dat F[email protected] van die Duivelse lollies aan het verkopen is met zijn broer.

Beantwoorden

@Ad: je bent het dus nog niet helemaal verleerd. Proficiat met de punten.

Beantwoorden

Op de site http://www.shutdownday.org verzoeken computerprogrammeur Denis Bystrov en aandelenhandelaar Michael Taylor iedereen om op 24 maart de computer eens een hele dag niet aan te zetten. Die dag hebben zij uitgeroepen tot International Shutdown Day. Het idee erachter is dat mensen het tegenwoordig "extreem moeilijk", zo niet onmogelijk vinden om te leven zonder computers, verklaart Taylor. De van oorsprong Russische Bystrov (29) bracht de bal aan het rollen. "Hij wilde, zoals de meeste van ons, dat hij minder tijd achter zijn computer hoefde door te brengen en meer tijd kon spenderen met zijn vrouw en zoontje", legt Taylor uit. "Wat, als we één dag per jaar zouden hebben waarop we alle pc’s konden uitzetten en ons konden richten op de werkelijk belangrijke dingen in het leven?", vroeg Bystrov zich af. Hij ontmoette Taylor tijdens een vakantie. De twee bespraken het idee van een computerloze dag en spraken af om samen dit project op te zetten. Er werd een site gebouwd waar mensen kunnen aangeven of ze denken wél of niet in staat te zijn 24 uur zonder hun computer te kunnen. Bijna dertienduizend mensen klikten tot dusver op I can en bijna tweeduizend op I cannot. In een forum is te zien op welke manier zij de computerloze dag denken te gaan doorbrengen. Een suggestie daarvoor wordt alvast gegeven in een YouTube-filmpje. De meeste respondenten zeggen de dag te gaan doorbrengen met vrienden. "Ons doel is om zoveel mensen als mogelijk is te laten deelnemen", vertelt Taylor. "We hopen dat tegen 24 maart miljoenen mensen gereed zijn om deel te nemen. Onze hoop is dat het effect op die dag voor iedereen merkbaar zal zijn. Op 25 maart zullen we een grafiek op de website plaatsen, die het internetverkeer en mogelijke veranderingen toont." Deelnemers worden dan uitgenodigd om te vertellen over hoe ze hun leven zonder hun computer op International Shutdown Day hebben ervaren.

Bron:

Beantwoorden

Morgen vraag 181.

Beantwoorden

@Diederick
Als de weblog besluit om op 24 maart de WWWWW-vraag te stellen, dan kunnen ze het wel op hun buik schrijven met die shutdown.

Beantwoorden

@Ad,

Daarom heb ik het hier neergezet, dan kan deweblog hier rekening mee houden, plus dat het wel eens goed is voor al die ‘pc verslaafden’ 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *