Buiten is het 34 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.319 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

32 reacties:

=
Had ik nu van de week maar beter opgelet.

Beantwoorden

=
Waar op gelet??

Beantwoorden

=
Op een naam die eventueel op het raam staatof hangt.

Beantwoorden

=
Ooooh, jij weet al welk raam het is. Zover ben ik nog lang niet.

Beantwoorden

GameHobby Shop Reijntjes

Beantwoorden

========================================
We have a winner!
Om 20.01 werd het juiste antwoord gegeven.
Gefeliciteerd Ad: 2 punten
Het juiste antwoord is dus: GameHobby Shop Reijntjes
========================================

In deze tijd van virtueel, digitaal, internet en gamen, kan het natuurlijk niet uitblijven dat ook de familie Reijntjes (op de weblog ook wel bekend als Natasja en Alex) dit zien als een mooie bron van inkomsten. Daarom openen zij vanaf volgende week hun nieuwe gameshop hier in Helmond.
In hun winkel verkopen zij zowel spellen, consoles als accessoires. Een zeer uitgebreide collectie games voor alle platformen. Denk eens aan Gameboy, Playstation 1 & 2, Dreamcast, Xbox, GameCube, Nintendo 64, PC en DVD, ze hebben het allemaal.
Wij wensen Alex en Natasja veel succes met hun nieuwe zaak aan de Molenstraat 209A. Als Gameshop Reijntjes zal hun winkel door het leven gaan.

Om voor de hand liggende redenen werd bij de vraag niet bekend gemaakt wie deze fotovraag had ingezonden. Maar natasjalex wordt voor haar geplaatste inzending natuurlijk wel beloond met 1 punt. Bij vraag 197 wordt die bijgeschreven.

Beantwoorden

Proficiat Ad ik zie wel dat ik weer te laat ben en ook nog aan kop. Ik zal ook eens wat vragen insturen voor de schoolvakantie begint, anders loop je te ver uit.

@ Natasja en Alex, leuke vraag en heel veel succes met de zaak. O ja en proficiat met je punt.

Beantwoorden

Was wel extra moeilijk doordat Molenstraat 209a nog niet bij KvK staat ingeschreven.

Natasjalex ook gefeliciteerd met jouw punt. Veel succes met de winkel.

Beantwoorden

@Helga:
Leuk dat je weer vragen instuurt. Daar waar mogelijk (en mits goed aangeleverd) houden we rekening met jouw vakantieplannen. Dat geldt natuurlijk voor alle inzenders van WWWWW-vragen.

@Ad: Met of zonder secondanten dit maal?

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad, je gaat als een speer!

Natasjalex, ook gefeliciteerd!

Beantwoorden

natasjalex gefeliciteerd met de winkel …. en succes ermee ….

@Ad gefeliciteerd met je punten ..

Beantwoorden

Ad, gefeliciteerd.
Hoe ben jij zo snel op dat antwoord gekomen?

Natasja en Alex gefeliciteerd met de winkel, en met het behaalde punt voor het insturen van de vraag.

Beantwoorden

Proficiat Ad en Natasja met jullie punten.

En Natasja en Alex, veel succes met jullie eigen winkel!

Beantwoorden

@ Ad proficiat met je punten

Natasja jij ook en succes met jullie nieuwe shop.

Beantwoorden

Ad.. HARTELIJK GEFELICITEERD MET HET BEHALEN VAN JE PUNT! Knap gevonden. Inderdaad klopt het dat de Molenstraat 209A nog niet ingeschreven staat bij de KvK. Dit moeten wij nog veranderen.

Voor de rest.. Bedankt voor de felicitaties.. Wij hopen jullie volgende week te mogen verwelkomen in onze gamewinkel. In eerste instantie was het de bedoeling dat we op 1 mei open zouden gaan, maar aangezien de telefoonlijn ed. die dag pas aangesloten kan worden.. gaan we wat later in de week open. We willen onze klanten namelijk wel meteen goed van dienst kunnen zijn, en als de pinautomaat niet werkt.. kan dat natuurlijk niet! Voor de mensen die al een glimp van het assortiment willen opvangen.. we adverteren al met 10 pagina’s vol op speurders!

Beantwoorden

@Natasjaalex

Gaan jullie ook spellen verhuren? Net als Gameland voorheen deed?

Beantwoorden

Nutsu.. Nee, we gaan geen spellen verhuren.. We zijn ook geen gameland.. en willen daar ook absoluut niet mee vergeleken worden!! Wel kunnen wij een lage-prijs-garantie geven, en hebben een heel groot assortiment!

Beantwoorden

Gefeliciteerd beide!!! 😀

En, Natasjalex, veel succes met de winkel!

Beantwoorden

Sorry als ik je beledigde met Gameland Natsjalex. het was wel makkelijk bij Gameland, heb namelijk een harddisk in mijn PS2, spelen huren en erop zetten was ideaal.

Beantwoorden

Nutsu.. geeft niet. Dat mensen makkelijk spellen konden kopiëren.. en dat hun de spullen ervoor verkochten.. is juist hetgene waaardoor ze nu dicht zijn.* Ik zou gewoon simpelweg zeggen: Kom volgende week eens in onze winkel langs.. en laat je verbazen over wat wij allemaal hebben, en voor wat voor prijs.

* — Op 2 mei 2007 doorgestreept door De weblog van Helmond op verzoek van natasjalex.

Beantwoorden

Natasjalex, oke ik vond het al zo vreemd dat ze in een keer ook dicht waren. Ik kom wel een keer binnengewandeld in jullie shop!

Beantwoorden

Morgen vraag 197.

Beantwoorden

Een reactie geven dat dat de reden is van sluiten geeft de kennis van de zaken aan….
Een ps2 met hdloader is absoluut niet illegaal er zijn hier genoeg rechtzaken over geweest in europa.
Jammer dat je via negatieve reacties jezelf omhoog moet cijferen

Beantwoorden

Maar de kabeltjes verkopen om een playstation om te bouwen (om vervolgens illegale gekopieerde spellen te kunnen spelen) verkopen is wel illegaal. Ik heb geen negatieve reacties nodig om mezelf omhoog te cijferen.. Wij willen gewoon niet met jullie vergeleken worden.. simpel toch? En vertel hier anders eens waarom jullie wel dicht zijn? Kunnen we het hier meteen even rectificeren.. geen probleem hoor! Ieder mens maakt fouten.. ook ik.

Beantwoorden

Kabeltjes….zucht een hdloader is bedoelt om je originele spellen op een hdd te kunnen zetten om zo snellere laadtijden te kunnen krijgen en je cds te sparen tegen krassen etc, dit is precies het argument waarom de hdloader GEEN illegaal instrument is.
Een mod chip is hetzelfde verhaal een kopie mag je hebben echter moet je wel het origineel in huis hebben.
Veel kinderen gaan wat rauwer om met hun spullen en elke keer een nieuwe game kopen van 59,95 is een duur geintje een kopie van het origineel is echter 0,10cent?? en dus een safe en goed alternatief.

Het sluiten van de winkel heeft hier allemaal niets mee te maken, maar waar jullie nog achter gaan komen is dat de markt van games aan het verzadigen is en de marges zowiezo al niet meer interessant zijn. dit is een van de redenen dat veel kleinere shops sluiten, ikga geen namen noemen maar als je een beetje thuis bent in de markt dan weet je dit.

Gameland heeft 5 jaar ervaring gehad in het goed draaien van een gespecialiseerde gameshop en we kunnen geaard zeggen dat we hier dus ook echt wel expertize in hebben.

Ik wens jullie al het goede en hopelijk is er nog ruimte langs alle frs en mediamarkten voor een speciaalzaakje.

Beantwoorden

Tja Natasalex, ik hoop ook dat het jullie lukt, wat ik echter wel vreemd vindt is dat jullie nu juist een shop openen nu gameland dicht is….

Ik heb zelf een omgebouwde xbox en ps2 met hdloader ik koop gewoon netjes de goede games op deze consoles omdat ik wil dat ze goede games blijven maken en als iedereen kopieert dan houdt dit een keer op! maar ben wel van mening dat het systeem super werkt en mijn games netjes in kast blijven waar ze geen krassen etc krijgen.

Ik ben altijd een vaste klant van gameland geweest net zo als 2000 andere en vindt het jammer dat ze dicht zijn, ze hadden tenslotte veel accessoires die je nergens anders kon krijgen en goedkopere memorycards.

Ik heb begrepen van de eigenaar van gameland dat ie ermee stopte omdat ie er eigenlijk al een tijd geen zin meer in had en opzoek was anar een nieuwe uitdaging (weet natuurlijk niet of dit klopt hoor)

Ik denk alleen dat je wel respect voor elkaar moet opbrengen ik heb namelijk veel respect voor de speciaal zaakjes alleen op een of andere manier hebben ze dat niet voor elkaar :):)

Nou ik kom in ieder geval snel langs om alles te bewonderen veel suc6 alvast

Beantwoorden

Jeroen.. dat wij precies nu openen nadat de gameland dicht is.. is gewoon toeval. Ik neem aan dat Gameland dit ook wel voor mij wil bevestigen. In juni 2006 hadden wij ons bedrijfsplan al klaarliggen bij de gemeente, en stonden wij al bij de KvK ingeschreven als gamehobbyshop (we wisten nog niet welke richting we zouden kiezen toen we ons inschreven). Ook kun je in de geschiedenis van mijn weblog zien dat we in juni 2006 al bezig waren met het plan voor de winkel.. niet wetende dat we nu bijna pas open gaan.

Voor de speciale accessoires kun je bij ons zeker ook terecht.. wij streven ernaar om juist aparte dingen te hebben die andere winkels niet hebben.

Ik heb genoeg respect voor andere zaken, OOK voor de Gameland.. Als hun gewoon geen zin meer hadden.. en de winstmarges niet interessant genoeg vonden.. dan is dat hun goed recht. Ik heb daar verder ook absoluut GEEN verkeerd woord over te zeggen! Ik zou er ook verder geen discussies over willen hebben.. daar schiet immers niemand iets mee op. Wij zijn gewoon Gameshop Reijntjes en daarmee is het verhaal gewoon klaar.

Gameland.. ik zal netjes aan de Weblog van Helmond vragen of ze mijn reactie van 26-4-07 om 15:18 willen weghalen.. aangezien het weinig zin heeft om een hele discussie te hebben om niets.

Beantwoorden

Ik heb meteen even een logje gemaakt op mijn eigen weblog: http://natasjalex.web-log.nl/natasjalex/2007/05/opening_gamesho.html#comments

Beantwoorden

Ik heb gisteravond even een blik geworpen in de winkel. Het ziet er netjes uit. Proficiat Natasja en Alex

Beantwoorden

en nu zijn ze failliet!!!

GAMEHOBBY SHOP REIJNTJES

Beantwoorden

Gameland is inmiddels een Game Portaal geworden 🙂 en ze bestaan nog steeds enkel in een andere vorm. kijk maar op http://www.gameland.nl

Beantwoorden

Waar is Reijntjes trouwens gebleven ? had verwacht dat ze inmiddels wel heel groot zouden zijn…..of waren de marges toch te laag ?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *