Buiten is het 9 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.822 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

38 reacties:

=
@Wweblog 2xvraag 208?????

Beantwoorden

@Helga: Jij bent erg scherp vandaag, is inmiddels verbeterd.

Beantwoorden

Op

Beantwoorden

Klompen

Beantwoorden

Klomp

Beantwoorden

Helmond

Beantwoorden

Walking

Beantwoorden

In

Beantwoorden

Muziek

Beantwoorden

Dutch

Beantwoorden

Lopen

Beantwoorden

=
Waar blijft de rest?????

Beantwoorden

Boeremert

Beantwoorden

Tot

Beantwoorden

Hoog

Beantwoorden

Allen

Beantwoorden

=
Ik zou zeggen kom maar op met die hint…

Beantwoorden

HINT:
Goede kans dat er na donderdag weer iets over in het Eindhovens Dagblad staat. In maart schreven ze er immers ook al over.

Beantwoorden

=
Nog steeds geen flauw idee. De rest ook niet zo te zien

Beantwoorden

Samen

Beantwoorden

Laten

Beantwoorden

HINT 2: mechatronica

Beantwoorden

Art

Beantwoorden

Works

Beantwoorden

Fine

Beantwoorden

Make

Beantwoorden

Kennis

Beantwoorden

=
Kennelijk loopt de server van web-log.nl een uurtje achter want mijn zojuist gegeven antwoord om 14:16 staat boven het antwoord van Ad (14:11)

Beantwoorden

==================================
We have a winner!
Om 13/4.16 werd het juiste antwoord gegeven.
Gefeliciteerd Porcupine (a.k.a. Noud): 2 punten
Een juist antwoord is dus: Make
==================================

De Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een mkb-metaalbedrijf dat zich op een bepaald gebied aantoonbaar positief onderscheidt. Dit jaar is het thema Make it in Holland. De award daarvoor wordt toegekend aan een bedrijf dat succesvol is vanwege het product, een innovatief productieproces en/of goede service. Daarbij dient het bedrijf te laten zien dat de Nederlandse onderneming bewuste keuzes heeft gemaakt en dat door gerichte inspanning voor Nederlandse productie, het bedrijf concurrerend is geworden en/of gebleven ten opzichte van bedrijven in andere landen.
AAE bv is voor die award genomineerd, zij zijn doorgedrongen tot de laatste 3. AAE (gevestigd op de Grasbeemd 2) is actief op het gebied van de machinebouw. Er werken ruim 130 medewerkers en het mechatronicabedrijf is sinds de oprichting in 1976 gevestigd in Helmond.
Aanstaande donderdag presenteren de 3 genomineerde ondernemers hun visie op succesvol produceren in Nederland. Mede op grond daarvan beslist de jury (onder voorzitterschap van oud-staatssecretaris van Economische Zaken Gerrit Ybema) aan welke ondernemer de Metaalunie Make it in Holland Award wordt uitgereikt.

Beantwoorden

Bedankt voor de felicitaties, Weblog van Helmond.
Door de eerste hint werd ik op het verkeerde been gezet. Ik dacht dat het iets met het regeerakkoord te maken had.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Jammer dat we niet aan het regeerakkoord dachten, anders hadden we het bewust gedaan. 😉

Beantwoorden

@ Weblog; Eén ding is mij niet helemaal duidelijk. In de vraag staat dat het antwoord bestaat uit 4 woorden met 1 hoofdletter. Het volledige antwoord is “Make it in Holland”. Dit zijn toch 4 woorden waarvan 2 met hoofdletter. Of zie ik het helemaal verkeer (zou zomaar kunnen hoor).

@ Porcuping: gefeliciteerd met je punten.

Beantwoorden

@Ellen:
Onder de aangebrachte gele balk stond: Metaalunie Make it in Holland Award Toch?

Beantwoorden

@ Weblog; OK, nu snap ik hem. Ik heb de vraag gewoon niet goed begrepen. Ik dacht dat het volledige antwoord in z’n totaal uit 4 woorden bestond en niet uit 6 zoals nu blijkt. Desalniettemin had ik het antwoord toch niet geweten hoor! Bedankt.

Beantwoorden

Proficiat Porcupine

Beantwoorden

Helga en Ellen, bedankt voor de felicitaties

Beantwoorden

Morgen vraag 210.

Beantwoorden

Gefeliciteerd AAE. Trots als een pauw zijn ze! Logisch want na een spannende eindstrijd is gisteren door de vakjury AAE bv gekozen tot winnaar van de Make it in Holland Award.

Dit metaalbedrijf is volgens de jury de concurrentie met lagelonenlanden het meest succesvol aangegaan. Zij wonnen de Award en een cheque ter waarde van € 5000,- uitgereikt gekregen uit handen van juryvoorzitter Gerrit Ybema en Metaalunie-voorzitter Michaël van Straalen.

De keuze is uiteindelijk op AAE gevallen omdat zij op alle fronten kennisintensiviteit uitstraalt, innoveert, dat doet in alle openheid en in die openheid zoekt naar samenwerkingspartners op allerlei vlakken.

De heer W. Pijnenburg, directeur van AAE, reageert verheugd op de prijs. Hij noemt de Award een fantastisch podium en zegt dat een Nederlands bedrijf "alleen kan overleven door samen te werken". Hij eindigt met de woorden "je moet af en toe tegen de stroom oproeien".

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *