Buiten is het 10 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.326 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

23 reacties:

Ik denk dat ik hem weet!!!!!

Beantwoorden

Volgens mij rijmt het weer op Ad.

Beantwoorden

Volgens mij niet, maar ik kan ernaast zitten.

Beantwoorden

Het is ook niet de Hortensialaan.

Beantwoorden

Is het dan Rijpelberg?
Helga, ik had al gezien dat het de Hortensialaan (weer) niet was. Zouden ze alle straatnamen van de spelers van dit Zomerspel weten bij De Weblog? 😉

Beantwoorden

Volgens mij is het niet de Rijpelberg en ik denk dat de Weblog zo ongeveer wel weet waar de spelers wonen en ook wat ze in het dagelijks leven doen.

Beantwoorden

Kapellerweg

Beantwoorden

Kardinaalspad

Beantwoorden

Ik zou het weer eens niet weten. Langdonkstraat misschien?

Beantwoorden

Hoewel onwaarschijnlijk maar toch maar genoemd Peppellaantje.

Beantwoorden

Aposteldreef

Beantwoorden

Het lijkt anders wel erg veel op een pad, maar het kan natuurlijk ook gewoon de naam van de dichtbijliggende straat hebben gekregen.
Ik kom niet echt verder.

Beantwoorden

Het Oude Pad

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad. Onze fotograaf stond in de Aposteldreef toen hij deze foto maakte. Met in zijn rug de Mierloseweg en JUMBO Fabriek van aanhangers en opleggers BV. Een mooi landelijk plaatje dat je daar niet zo snel zou verwachten.

Beantwoorden

Proficiat, Ad

Beantwoorden

Goh, zo maar weer een vraag goed, jammer dat het niet mijn tweede setje bonnen oplevert, maar dat zou ook weer te veel zijn van het goede.

Beantwoorden

@Weblog
Zijn jullie alweer bezig met het ritme van het WWWWW-spel. Overigens wel prettig om zo snel te weten of het goede antwoord is gegeven.

Beantwoorden

@Ad:
De reden dat je zo snel wist dat je het goede antwoord had gegeven, was omdat er net zou worden aangekondigd dat het goede antwoord nog niet was gevallen.
Dat we bezig zijn met het spel vanaf oktober mag wel gezegd worden. De mailtjes daarover vliegen achter de schermen heen en weer om het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

Beantwoorden

Ha Ad proficiat met het goede antwoord ik had hem ook goed.

Beantwoorden

Bedankt voor de felicitatie’s.

Helga bedankt voor de tip en natuurlijk wist je het weer ruim voor mij. Ben toch echt benieuwd naar de nieuwe WWWWW-spelronde.

Beantwoorden

Ad proficiat he??Zal mij benieuwen wat dat nieuwe spel is kom nog niet zo heel lang op deze site maar vind hem wel heel leuk.

Beantwoorden

Ad; wel een beetje laat maar toch nog gefeliciteerd met het goede antwoord!

Beantwoorden

@Hanny
Misschien kun je je vast verdiepen in het WWWWW-spel, kijk maar eens er zijn in het verleden al 8 ronde’s geweest. De spelregels zijn echter wel wat strenger dan bij dit zomerspel.

Bedankt voor de felicitatie (natuurlijk ook voor jouw, Ellen)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *