Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

18 reacties:

Keizerin Marialaan

Beantwoorden

Ellen, als dit niet goed is dan weet ik het niet meer. Alvast proficiat!

Beantwoorden

Helmondselaan

Beantwoorden

Eva Monixweg

Beantwoorden

Fazantstraat

Beantwoorden

Angelique; dat dacht ik eigenlijk ook. Hier heb ik menig uurtjes doorgebracht. En jij ook volgens mij (jeugdsentiment).
Alhoewel ik nu begin te twijfelen als ik het antwoord van Helga zie (Eva Monixweg).
Ik wacht met spanning af.

Beantwoorden

@Ellen, ik heb geen flauw idee waar de fotograaf stond, maar als ik de reactie van Angelique lees moet het daar in de buurt zijn. Je weet toch dat je onbeperkt mag antwoorden????

Beantwoorden

Hoi Helga, dit is echt het enige antwoord dat ik kan verzinnen. Als het klopt dat het is waar ik denk dan is mijn antwoord in ieder geval goed. Zegt “De Wissen” je nog iets???

Beantwoorden

@Ellen , ja nu zie ik het, ik zat eerst te denken aan die school tegenover de Wissen, maar zie nu dat de fotograaf in het raam knipt. Toch doodzonde dat het buitenbad er niet meer is, wij hebben daar vele zomers doorgebracht. Alvast gefeliciteerd, en ik hoop dat jij dan maar de consumptiebonnen wint.

Beantwoorden

Helga, als ik de consumptiebonnen win dan ga jij ze toch wel mee opmaken??

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ellen.
Want Keizerin Marialaan was inderdaad de correcte straatnaam. Een groter deel van de voorkant van sportcentrum De Wissen kun je hier zien. Binnen is er een overdekt zwembad, fitnesscentrum en sportcafé.
Je woorden bij de vorige vraag vanavond waren profetisch, want aan deze vraag waren 5 Velvet Lounge consumptiebonnen gekoppeld. Bij deze ben jij als eerste uitgenodigd om die consumptiebonnen rond 1 oktober in ontvangst te nemen. De exacte tijd en datum wordt tegen die tijd op de weblog bekend gemaakt.

Beantwoorden

Weblog: wat leuk, hartstikke bedankt! Ik heb tot mijn 29e altijd vlakbij “De Wissen” gewoond en ik heb er vroeger echt heel veel gezwommen. De 10-baden kaarten waren altijd zo vol. Ik vond het destijds ook heel erg jammer dat het buitenbad verdween en volgens mij velen met mij.
Uiteraard ben ik er rond 1 oktober bij om mijn bonnen in ontvangst te nemen!! Maar ik ga natuurlijk nog wel mijn best doen op de volgende vragen in dit zomerspel.

Beantwoorden

@Ellen:
Welke Helmonder van toen ging toen niet daar zwemmen? Voor ondergetekende was het altijd een behoorlijke trip om daarheen te gaan, maar voor jou dus blijkbaar haast alsof je in de tuin ging spelen. Wel makkelijk. Maar sinds het buitenbad verdween (weet jij wanneer?) en ik ook wat ouder was geworden (en verder kon fietsen), werd het Ooststappen of Nuenen.
Opvallend trouwens, alleen dames die vanavond meededen.

Beantwoorden

Ha Ellen proficiat met je overwinning en de bonnen. Ik ga zeker mee om ze op te maken maar hoop er zelf ook nog een paar te winnen.

Beantwoorden

Ellen, gefeliciteerd met het juiste antwoord en de consumptiebonnen.

Beantwoorden
Porcupine (a.k.a. Noud)

Helga; hoe meer bonnen hoe meer lol!

Porcupine: bedankt voor de felicitatie!

Beantwoorden

Weblog; Zwembad De Wissen was voor ons inderdaad een thuiswedstrijd. Ik weet echt niet meer wanneer het buitenbad gesloten werd. Naarmate we ouder werden, gingen wij inderdaad ook vaker naar Oostappen.
Opvallend ook dat nu we consumptiebonnen kunnen winnnen, de dames zeer actief zijn….

Beantwoorden

@Ellen proficiat met het goede antwoord en de leuke bijkomstigheid “consumptiebonnen”!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *