Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.184 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

17 reacties:

Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia

Beantwoorden

@J.E. Mulder: Dat is niet het goede antwoord.

Het blijkt een moeilijkere vraag dan we dachten. Geen hint (want die komt pas na 24 uur nadat de vraag op de weblog verscheen) maar wellicht helpt of verwart het volgende iemand. De organisatie wordt ook geregeld aangeduid met 4 hoofdletters.

Beantwoorden

Ik wacht met smacht op de hint
want ik heb werkelijk geen idee.

Beantwoorden

KSHP

Beantwoorden

KSP

Beantwoorden

Het goede antwoord werd nog niet gegeven.
Daarom onderstaande foto van P. Klumpers uit 2005 als hint:

Beantwoorden

PVH

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad. Het goede antwoord is PVH.
PVH (ook wel PVVH) staat voor Platform Verkeersveiligheid Helmond. Daarin zitten de gemeente Helmond, Politie Brabant Zuid Oost, Veilig Verkeer Nederland, Fietsersbond, Instituut Verkeersbrigade, Seniorenraad, Gehandicapten Overleg Helmond en Verenigde Autorijscholen Helmond en Omstreken. Onder voorzitterschap van wethouder Peter Tielemans werken zij samen om de verkeersveiligheid in Helmond te bevorderen.
Op bovenstaande foto zie je een lasergun tussen de toenmalige voorzitter van de wijkraad Dierdonk Ellen Niessen en wethouder Jan van den Heuvel. Deze lasergun is een praktisch voorbeeld van de vele PVH-activiteiten. Zij kochten in 2005 die lasergun waarmee wijkraden en/of wijkbewoners snelheidsmetingen kunnen houden om een beter inzicht te krijgen in de gereden snelheden -en verkeersonveilige situaties- in hun wijk.
Het logo werd ontworpen door Erwin Munsters van Imageworks uit Helmond.

Beantwoorden

Er was bijna sprake van een primeur.

Gelukkig heb ik dat (weer) een half jaartje kunnen uitstellen 🙂

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad.

Beantwoorden

Bedankt, Erik.

Beantwoorden

Proficiat Ad

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad.
Ik heb 2 keer niet mee kunnen doen wegens vakantie maar we proberen het maar weer op te pakken.

Beantwoorden

@ad,
Volgens mij is de ronde bijna afgelopen. Misschien nog 1 vraagje, maar mogelijk ook geen meer. Bij dat laatste zal je inmiddels wel bericht van De Weblog hebben gekregen voor je overwinningspeech. Als er nog een vraag komt, dan kan het nog spannend worden.

Beantwoorden

@Mien,
Bedankt.

Beantwoorden

Hoop trouwens dat een andere voormalige sponsor van het spel (’t Speelhuis) het beter vergaat dan de overige voormalige sponsors. Waar ook Velvet lounge toe behoort.

Beantwoorden

Gefeliciteerd, Ad.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *