Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.565 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

6 reacties:

Mierloseweg om precies te zijn om nummer 301

Beantwoorden

om moet op zijn 😉

Beantwoorden

Een voor de handliggende keuze. Op deze dag.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Piet. Het goede antwoord is Mierloseweg.
Aan de Mierloseweg zit De Koning waar feesten en partijen worden gehouden. Een mooie vraag voor vandaag vonden wij. Toch vindt tonprater Rob Scheepers het zuur voor Willem-Alexander. Want vandaag is heel Nederland vrij en dronken. En precies op die dag moet hij voor het eerst in zijn leven gaan werken.
De foto’s werden gemaakt door Hans van Empel.

@Piet op dinsdag 30 april 2013 om 13:02:
Omdat een andere Piet al eerder een punt scoorde, zetten we bij de volgende vraag in deze quiz jouw naam zonder hoofdletter in de tussenstand. Tenzij jij een andere naamaanduiding wilt. Laat dat dan hieronder even weten, dan gebruiken we die voortaan.

Beantwoorden

Toch weer een andere Piet. Dus weer een extra deelnemer in de tussenstand. Ben benieuwd waar het uiteindelijk op uit komt. Er komen immers nog wel een aantal vragen deze ronde.

Beantwoorden

Ik vind het prima, doe maar met een kleine letter

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *