Buiten is het 20 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.804 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Vandaag is het moment aangebroken dat we officieel bekend maken welke Helmonder de tweede helft van 2016 in De kennisquiz over Helmond won.
De 27 quizvragen die we deze ronde stelden, werden door 16 verschillende Helmonders goed beantwoord. Dat waren case én rbrt én Tim én G.Ekkehenkie én Etienne (ieder 2 vragen) én Jules én Pinker én Hein én Arnold én Mohammed Chahim én Toon van Laarhoven én ad én vHans én mirjam én Ad én Charles (ieder 1 vraag) én de winnaar natuurlijk.
Zoals elke ronde, won ook deze keer de beste. De Helmonder die won, mag zich daarom met recht een kenner van Helmond noemen. Zijn naam is Mark.
Van harte gefeliciteerd met je zege Mark. De eer, de eeuwige roem én deze tegel op de Catwalk of Fame zijn voor jou:

Net als alle andere tegels, zal ook deze tegel élke pagina van de weblog tot in lengte der dagen sieren.
Het woord is aan Mark:

De 2e helft van de Kennisquiz zit erop. Deze ronde was ik steeds op het juiste moment op de site om weer een vraag goed te beantwoorden. Mijn sterkste onderdeel van de quiz moet toch wel zijn “In welke straat bevond zich de fotograaf”. Doordat ik zelf de hele dag door buiten werkzaam ben in Helmond kom ik op veel plekken in de stad en zijn er maar weinig plekken die me ontgaan. Samen met een grote groep enthousiaste bezorgers zorgen we er dagelijks voor dat de ochtendkrant (voornamelijk ED in deze regio) bezorgd wordt.
Graag zou ik van de gelegenheid gebruik willen maken om via de Weblog van Helmond een oproep te doen voor het aantrekken van nieuwe bezorgers. Bijzonder geschikt voor huisvrouwen/-mannen, Vutters, gepensioneerden, (deel)WAO’ers en andere gemotiveerde, betrouwbare mensen die graag wat bijverdienen. Neem contact op door te mailen naar [email protected] of bel naar 06-45703097.
Kijk met veel plezier uit naar de volgende ronde van de Kennisquiz.

Mark Pennings
Regiodistributeur Persgroep

9 reacties:

Gefeliciteerd Mark met jouw tegel in de “Catwalk of fame”.

Ben benieuwd of je wervingsactie (op termijn) ook voor meer “concurrentie” zal leiden in de kennisquiz.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Mark

Beantwoorden

Proficiat Mark.
Volkomen verdiend !!!!

Beantwoorden

Congrats Mark

Beantwoorden

Proficiat Mark, tot komend jaar ergens in ons Hellemond!!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Mark.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Mark.

Beantwoorden

Proficiat Mark. Knap gedaan.

Beantwoorden

Proficiat Mark met het ‘skône’ tegelke aan de wand.
Wel even uitkijken dat de kat er niet vanaf glijdt. ????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *