9reacties

Wij roepen Mark naar voren

Vandaag is het moment aangebroken dat we officieel bekend maken welke Helmonder de tweede helft van 2016 in De kennisquiz over Helmond won.
De 27 quizvragen die we deze ronde stelden, werden door 16 verschillende Helmonders goed beantwoord. Dat waren case én rbrt én Tim én G.Ekkehenkie én Etienne (ieder 2 vragen) én Jules én Pinker én Hein én Arnold én Mohammed Chahim én Toon van Laarhoven én ad én vHans én mirjam én Ad én Charles (ieder 1 vraag) én de winnaar natuurlijk.
Zoals elke ronde, won ook deze keer de beste. De Helmonder die won, mag zich daarom met recht een kenner van Helmond noemen. Zijn naam is Mark.
Van harte gefeliciteerd met je zege Mark. De eer, de eeuwige roem én deze tegel op de Catwalk of Fame zijn voor jou:

Net als alle andere tegels, zal ook deze tegel élke pagina van de weblog tot in lengte der dagen sieren.
Het woord is aan Mark:

De 2e helft van de Kennisquiz zit erop. Deze ronde was ik steeds op het juiste moment op de site om weer een vraag goed te beantwoorden. Mijn sterkste onderdeel van de quiz moet toch wel zijn “In welke straat bevond zich de fotograaf”. Doordat ik zelf de hele dag door buiten werkzaam ben in Helmond kom ik op veel plekken in de stad en zijn er maar weinig plekken die me ontgaan. Samen met een grote groep enthousiaste bezorgers zorgen we er dagelijks voor dat de ochtendkrant (voornamelijk ED in deze regio) bezorgd wordt.
Graag zou ik van de gelegenheid gebruik willen maken om via de Weblog van Helmond een oproep te doen voor het aantrekken van nieuwe bezorgers. Bijzonder geschikt voor huisvrouwen/-mannen, Vutters, gepensioneerden, (deel)WAO’ers en andere gemotiveerde, betrouwbare mensen die graag wat bijverdienen. Neem contact op door te mailen naar [email protected] of bel naar 06-45703097.
Kijk met veel plezier uit naar de volgende ronde van de Kennisquiz.

Mark Pennings
Regiodistributeur Persgroep