7reacties

Wij roepen Tim naar voren

Vandaag mogen we dan officieel bekend maken dat Tim de eerste helft van 2017 in De kennisquiz over Helmond won. Zoals elke ronde, won ook deze keer de beste. Daarom mag deze Helmonder zich met recht een kenner van Helmond noemen. Van harte gefeliciteerd met je zege Tim. Alle eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame zijn voor jou!
Ook G.Ekkehenkie én dartjan én Marc én William én case én Noud én Conny van dijk én Arnold én mirjam én Janet én Sjef én Jan beantwoordden 1 of meer van de 26 quizvragen goed. Echter te weinig om de winnaar van zijn zege af te houden.
Het woord is aan Tim:

Deze ronde van de kennisquiz over Helmond zit er weer op en ik ben als winnaar uit de bus gekomen, hier ben ik erg blij mee. Nadat ik begin dit jaar vrij snel achter elkaar 2 punten scoorde besloot ik om vol voor deze ronde te gaan. Dit betekende voor mij nóg meer de weblog volgen en nog meer zoekwerk via het internet. Vooral de vragen “in welke straat bevond zich de fotograaf?” zorgden voor veel zoekwerk (erg leuk). Al dit zoekwerk, een paar gelukjes en wat hulp van vrienden zorgde uiteindelijk voor de overwinning, op naar de volgende (ronde)!

Groet, Tim