Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.413 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

7reacties

Vandaag mogen we dan officieel bekend maken dat Tim de eerste helft van 2017 in De kennisquiz over Helmond won. Zoals elke ronde, won ook deze keer de beste. Daarom mag deze Helmonder zich met recht een kenner van Helmond noemen. Van harte gefeliciteerd met je zege Tim. Alle eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame zijn voor jou!
Ook G.Ekkehenkie én dartjan én Marc én William én case én Noud én Conny van dijk én Arnold én mirjam én Janet én Sjef én Jan beantwoordden 1 of meer van de 26 quizvragen goed. Echter te weinig om de winnaar van zijn zege af te houden.
Het woord is aan Tim:

Deze ronde van de kennisquiz over Helmond zit er weer op en ik ben als winnaar uit de bus gekomen, hier ben ik erg blij mee. Nadat ik begin dit jaar vrij snel achter elkaar 2 punten scoorde besloot ik om vol voor deze ronde te gaan. Dit betekende voor mij nóg meer de weblog volgen en nog meer zoekwerk via het internet. Vooral de vragen “in welke straat bevond zich de fotograaf?” zorgden voor veel zoekwerk (erg leuk). Al dit zoekwerk, een paar gelukjes en wat hulp van vrienden zorgde uiteindelijk voor de overwinning, op naar de volgende (ronde)!

Groet, Tim

7 reacties:

Gefeliciteerd Tim.

Beantwoorden

Gefeliciteerd, Tim.

Beantwoorden

Proficiat Tim.

Beantwoorden

Van harte Tim.
Je hebt je tegel volledig verdiend.

Beantwoorden

Congrats!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Tim, mooie score.

Beantwoorden

Grappig of slecht van mij: helemaal niet gezien dit. Bij deze daarom een extra dikke proficiat Tim. Hulp van familie en vrienden vraag ik ook wel eens. Maar die weten het haast nooit en altijd te laat. 🙁

Beantwoorden
Toon van Laarhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *