Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.887 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

7 reacties:

Het is toch echt de Dorpsstraat (Stiphout)

Beantwoorden

Anita; Alvast proficiat, want ik weet wel bijna zeker dat je hem weer eens goed hebt.

Beantwoorden

Anita, als Helga het bijna zeker weet dan wacht ik rustig af want ook Helga kennende klopt jouw antwoord. Maar ik zal even wachten met feliciteren.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Anita. De fotograaf in kwestie stond in de Dorpsstraat in Stiphout.
In de Sint-Trudokerk om preciezer te zijn.
Het beeld is van de Heilige Trudo, de beschermheilige van deze kerk. Hij is afgebeeld met kerk/klooster. De Heilige Trudo leefde rond 650 en is patroon van de Belgische stad Sint-Truiden, die naar hem genoemd is. Hij stichtte daar een kloostergemeenschap, vandaar dat hij is afgebeeld met een klooster als attribuut. Er worden heel wat wonderen aan de heilige Trudo toegeschreven. Zo zou hij als kind een kerkje met steentjes gebouwd hebben. Een vrouw, die het bouwsel minachtend omver schopte en daardoor met blindheid werd geslagen, genas hij.

Beantwoorden

Anita; wederom gefeliciteerd!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Anita.

Beantwoorden

(weer) bedankt voor de felicitaties. En bij deze allemaal een fijne jaarwisseling en een gezond 2008. En dat we nog veel foto’s goed mogen raden !

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *