Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.915 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
15reacties

Dienblad voor uitreiking bij Velvet Lounge

Aan het eind van deze maand bereikt dit kwartaal van de kennisquiz over Helmond de finish. Bijna kunnen de gewonnen consumptiebonnen dus weer in het echie uitgereikt en benut worden.
Die avond (vanaf 21.00 uur) vindt natuurlijk weer plaats bij de sponsor van dit spel, de Velvet Lounge op de Steenweg. We zien daar graag alle, maar in ieder geval zoveel mogelijk, winnaars. Daarom kunnen zij weer meebeslissen welke datum het gaat worden. Wij prikten 2 mogelijke data voor die avond.
Om het datumprikken overzichtelijk te houden, vragen we de winnaars van de consumptiebonnen om (vóór zondag 23 maart) de datum of data te geven waarop hij of zij absoluut NIET kan. Daarmee geef je dan in feite automatisch aan dat je er niet bij zult zijn als het onverhoopt toch op die dag zal zijn.
Daarna zullen wij de datum prikken. Daarbij gebruiken we als criterium dat er die avond zoveel mogelijk consumptiebonnen uitgereikt worden.

De 2 mogelijke avonden zijn: dinsdag 1 april
De 2 mogelijke avonden zijn: donderdag 3 april

Natuurlijk mogen de winnaars (als ze dat willen) iemand meenemen.

Uitroepteken Helmond

Wil jij ook komen, maar won je nog geen Velvet-consumptiebonnen? Dat kan! Want (en dit is nieuws) vanaf vandaag tot 1 april zijn aan élke vraag 5 Velvet-consumptiebonnen verbonden. Anders gezegd: een ieder (die nog geen 10 bonnen won) die in die periode het goede antwoord geeft op een vraag, hoeft niet te hópen op 5 bonnen, maar wínt er 5. Een aardige geste van onze sponsor vanwege het aankomende 1-jarig bestaan van de Velvet zondag 13 april.

15 reacties:

Ik denk dat ik wel kan op deze dagen.

Beantwoorden

Op 1 april staat er een raadsvergadering op de agenda, dus dan kan ik niet.
Moet nog even kijken of 3 april wel uitkomt, in verband met mijn werk.

Beantwoorden

Ik kan op alletwee de dagen wel.

Beantwoorden

Mooi, het lijkt erop dat iedereen kan op donderdagavond 3 april.
Daarom worden de welverdiende consumptiebonnen aan de aanwezige prijswinnaars uitgereikt op donderdag 3 april om 21.00 uur bij de Velvet Lounge op de Steenweg 21. We hopen dat jullie allemaal (eventueel met iemand die ook leuk en aardig is) komen.

We verzoeken je vriendelijk om er om 21.00 uur te zijn. De prijswinnaars die op tijd zijn hoeven dan niet te wachten op iemand die te laat komt. En onze fotograaf kan dan kort daarna (als de winnaars die op de foto willen erop staan) zijn fototoestel opbergen en ook aan de drankjes beginnen.

Beantwoorden

De fotograaf wacht echt niet op de drankjes tot na het foto maken.

Beantwoorden

Alle bonnenwinnaars; wel allemaal komen op 3 april!!!!!

Beantwoorden

Zie nou dat ik op 3 april een nachtdienst heb, misschien dat ik toch nog een uurtje kan komen, zo van negen tot tien.

Beantwoorden

Wij hebben begrepen dat er morgenavond (inclusief het team van de weblog) in ieder geval 9 personen zullen komen. Als die personen met een partner of bekende komen zullen het er natuurlijk meer zijn.
Even in de herhaling: graag om 21.00 uur aanwezig bij de Velvet.

Beantwoorden

@Weblog,

Voor een soepele organisatie dan nog maar even. Ik kom alleen en moet alweer snel weg, zelfs nog sneller dan de vorige keer. Dus op tijd beginnen is wel wenselijk. Ben voor tien uur weer weg.

Beantwoorden

@Weblog,
Er is deze keer toch ook een uitgebreid buffet aanwezig 😉

Beantwoorden

@Ad:
Hopelijk stellen we je niet teleur als we zeggen dat er deze keer geen uitgebreid warm en koud buffet is. We hebben nu de wat meer traditionele frivolités besteld.

Beantwoorden

Het kan ook niet elke keer feest zijn. Zat er ook wel in met zo veel prijswinnaars.

Beantwoorden

@Weblog, Sorry ik moet mij afmelden voor vanavond. Het was wel de bedoeling om aanwezig te zijn maar het gaat mij echt niet lukken. Toch veel plezier en neem er een of twee van mij. Ik hoop er natuurlijk een volgende keer wel bij te zijn. Als de foto’s niet zo moeilijk zijn.

Beantwoorden

@John,
Jammer, maar je hebt dan wel de eerste bonnen voor het nieuwe kwartaal te pakken.
Mits er wordt voldaan aan 2 voorwaarden:
1. Velvet lounge stelt wederom de bonnen beschikbaar.
2. Je hebt minimaal 1 vraag goed beantwoord.

Daarnaast stel je de Weblog wel voor een dilemma, want als je niet komt om de bonnen in ontvangst te nemen, dan worden ze dus ook niet uitgereikt en kan de Weblog ook niet van jou er 1 of 2 nemen, maar dat even ter zijde.

Beantwoorden

Ad; dan hopen we maar dat de overige bonnenwinnaars wel allemaal komen dan kan de Weblog er misschien wel 3 of 4 of……… nemen!!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *