Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.886 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Zoals eerder aangekondigd: het goede antwoord op déze vraag is goed voor 5 Velvet-consumptiebonnen. Behalve voor de hieronder genoemde Helga, Ad en Ellen, zij kunnen hun ‘Catwalk of Fame’ notering verhogen.Onderstaande personen wonnen al 5 Velvet Lounge consumptiebonnen:
Wil-Jan (5 extra bonnen), Helga (2 keer), Cor Wildenberg, Ad (2 keer),
Ellen (2 keer), Hans2 en John

7 reacties:

Deze foto is genomen in de Kortenaer in de Kortenaerstraat.

Beantwoorden

Die weet ik denk ik want daar woont de opa van mijn man. Ik zal niet mee doen deze ronde maar ik ga wel even een hintje geven; volgens mij is het ergens in Helmond Oost. Maar natuurlijk kan ik er ook langs zitten.

Beantwoorden

Hans; ik zie dat jij me net voor was. Ik weet eigenlijk bijna zeker dat jouw antwoord goed is. Mijn hint was dus helemaal overbodig.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Hans Gruijters. Dat was een snelle. Deze mooie foto werd in de Kortenaerstraat genomen. Daar stond onze fotograaf op de eerste verdieping van woonzorgcomplex De Kortenaer. Dit gebouw van Woonpartners met in totaal 39 woningen is bestemd voor bewoners van 55 jaar en ouder.
Met dit goede antwoord win je de 5 Velvet-consumptiebonnen die aan deze vraag verbonden zijn. Die zullen wij je begin april graag uitreiken. Bij dit log kun je opgeven welke avond je niet kunt.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Hans Gruijters met het goede antwoord en natuurlijk de bonnen.
Was weer snel opgelost deze keer.

Beantwoorden

Hans; gefeliciteerd met het goede antwoord en de bonnen!

Beantwoorden

Proficiat Hans, die zijn binnen!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *