Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.744 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

15 reacties:

Fuutstraat

Beantwoorden

Fluiterstraat

Beantwoorden

Volgens mij is het ergens in de vogelbuurt. Maar ik ga niet verder gokken want ik denk dat er nog wel een aantal mensen zijn die wat bonnen willen verdienen.

Beantwoorden

Dit is denk ik de Chopinlaan in de zwanenbeemd

Beantwoorden

@Koen:
De CatwalkCommissie kan de eindstrijd om de tegel op de Catwalk of Fame tussen de dames vanzelfsprekend in hoge mate waarderen.
Hoewel die strijd ook 1 klein nadeel heeft. Goede antwoorden van de 3 dames die al 10 consumptiebonnen wonnen, betekent immers (zoals Ellen om 14.22 uur schreef) dat de Velvet weer geen bonnen hoeft weg te geven.
Fout gedacht. De CatwalkCommissie heeft namelijk besloten dat het bij deze vraag anders gaat. Mocht 1 van die dames deze vraag goed beantwoorden, krijg jij de 5 consumptiebonnen. Je was namelijk de eerste (buiten hen) die een antwoord gaf. Hoewel je antwoord fout is, zeggen ze ook wel eens "deelnemen is belangrijker dan winnen". Vanavond hopen we dat overigens niet voor het Nederlands elftal, maar voor jou komt het mooi uit vandaag.
Mocht iemand anders dan de 3 dames de vraag goed hebben, dan gaan de bonnen niet naar Koen, maar naar die persoon natuurlijk. Maar dat is logisch.

Beantwoorden

Ik doe alleen maar mee omdat ik het dacht te weten ik heb geen bonnen nodig :o)

Is het dan de Verdilaan?

Ik heb die boot daar toch ergens in die wijk gezien?

Beantwoorden

Koen; hoezo heb jij geen bonnen nodig? Heb jij nooit dorst dan…….

Beantwoorden

Neie, die krieg ik al genoeg van de woute

Beantwoorden

Gefeliciteerd Koen. Deze foto werd gemaakt in de Verdilaan.
Met dat goede antwoord win je automatisch 5 Velvet-consumptiebonnen. Die zitten namelijk aan deze vraag gekoppeld. Bij dit log kun je meebeslissen op welke avond de consumptiebonnen worden uitgereikt.
Hopelijk vind je die bonnen geen belediging en ben je nu niet boos op De weblog van Helmond. 😉 Dat je meedoet omdat je het antwoord denkt te weten is een goede reden. Dat je geen consumptiebonnen nodig hebt, is een goed teken. Had je ze wel nodig zou je immers zomaar een aan lager wal geraakte alcoholist kunnen zijn.

Beantwoorden

Koen; proficiat mi ut goeie antword en de bonne! As gai zu nie opmakt dan doen wai ut wel!!!

Beantwoorden

Ik zeg bij deze makt ze mar moi op!

Ik heb vanavond mijn vedriet al verdronke :o(

Het waar gin skon fisje.

Beantwoorden

Koen proficiat

Beantwoorden

En Koen de is unne goeie en Koen de is unne goeie en Koen de is unne goeiuuuuuuu, hai gift zun bonnu weg

Beantwoorden

Koen gefeliciteerd met het goede antwoord en je niet gewenste bonnen. Ik denk niet dat je ze zo weg kan geven.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Koen!

In het verleden was het zo dat je bonnen niet kunt weggeven, zonder ze eerst zelf in ontvangst te nemen. Als je dus niet komt blijven ze, in principe, in de pot van de Weblog zitten (of je bezorgt Velvet daardoor gewoon een goedkoper avondje).

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *