Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.346 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

Azalealaan

Beantwoorden

Wethouder van Wellaan

Beantwoorden

Trompstraat ?

Nou dat was het voor eventjes

Beantwoorden

Gefeliciteerd Anita. Onze fotograaf stond in de Azalealaan.
Hij fotografeerde daar de ingang van de Ruilwinkel Helmond. Met gesloten beurs worden daar spullen en diensten geruild. Dat gaat bijvoorbeeld als volgt: jij ruimt bij iemand de tuin op, die betaalt jou met punten waarmee jij dan weer een dienst kan vragen aan een ander of spullen uit de winkel. De Ruilwinkel voorziet verder ook in stageplaatsen, reïntegratie, sociale activering en hulp bij financiële problemen.
Deze laagdrempelige organisatie bestaat zo'n 6 jaar. Iedereen kan lid worden, veel mensen deden dat al (bijna 800). Door hun succes barst de Ruilwinkel uit zijn voegen. Daarom zijn ze hard op zoek naar een grotere ruimte in of rondom de binnenstad. De Ruilwinkel heeft veel plannen om nog meer te gaan ondernemen, maar door ruimtegebrek kan dit niet.
Anita, met dit goede antwoord win je als eerste deze ronde een tweede setje van 5 Velvet-consumptiebonnen. Eind juni of begin juli zullen wij die graag aan je uitreiken.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Anita met het geven van het goede antwoord. De andere deelnemers hadden het waarschijnlijk te druk om mee te doen, of wisten gewoon het antwoord niet.

Jouw taak is zo goed als volbracht deze ronde.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *