Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

23 reacties:

Callistopad

Beantwoorden

Marslaan

Beantwoorden

Venuslaan

Beantwoorden

Korhoenderhof

Beantwoorden

Helaas staat het goede antwoord er niet bij. Succes met verder zoeken.
@Hanny: Voor wat het waard is, tot nu toe zit jij er het dichtste bij. 😉

Beantwoorden

Nachtegaallaan

Beantwoorden

Mercuriuslaan

Beantwoorden

Astronautenlaan

Beantwoorden

Jupiterlaan

Beantwoorden

Gefeliciteerd Antoon. Deze foto werd gemaakt in de Jupiterlaan.
Wellicht leuk om te vermelden dat jouw goede antwoord ook precies de 24.000ste reactie op De weblog van Helmond is.
Voor de liefhebbers, de hond op de foto is niet Elmo. Hij had die dag geen zin om fotomodel te spelen, dus nam onze fotograaf deze goed stilzittende vervanger.

Beantwoorden

Proficiat Antoon 😉

Beantwoorden

Proficiat Antoon. In de vorige ronde had het je waarschijnlijk nog een setje consumptiebonnen opgelevert, nu moet je het doen met een puntje in de tussenstand.

Beantwoorden

Gefeliciteerd, Antoon

Beantwoorden

Gefeliciteerd Antoon, ik had geen enkel idee waar het was, de wijk dacht ik wel maar dan de straat nog en dat was raden geblazen.

Beantwoorden

Ik had geluk, bij de derde poging gokte ik tussen Jupiterlaan en Nieuwveld. Goed gegokt 🙂

Beantwoorden


Gisteren kregen we een mailtje met bijgevoegde bewijsfoto's van een attente lezer die deze ronde nog geen punt won. Daaruit bleek onomstotelijk dat de weblog een fout heeft gemaakt bij deze vraag.
De fotograaf stond namelijk niet in de Jupiterlaan toen hij deze foto maakte, maar in het Callistopad. Het scheelt niet veel qua afstand, maar feiten zijn feiten. Hanny wist dat zelfs eerder dan wijzelf want zij gaf dat goede antwoord al op woensdag om 20:13 uur. Het punt voor het goede antwoord gaat daarom van Antoon naar Hanny. Alsnog gefeliciteerd Hanny.
Blijkbaar waren de goden ons bij deze vraag toch enigszins goed gezind. Antoon behoudt namelijk 1 punt. Want met zijn Jupiterlaan-reactie gaf hij de 24.000ste op de weblog. Dat aantal zagen we natuurlijk aankomen. Daarom was vooraf besloten dat diegene die díe reactie gaf (mits in dit spel) ook een punt zou verdienen, tenzij die persoon het goede antwoord gaf. Welnu, Antoon krijgt dus een punt voor de 24.000ste reactie. Weliswaar geen setje consumptiebonnen, 'das war einmal', maar wel een punt.
Onze excuses voor onze fout.

Beantwoorden

Heeeeeee nou dank je wel als jullie je fout niet erkend hadden had ik er toch nooit achter gekomen.Maar mijn vakantie kan nu nie meer stuk.Voorlopig laat ik het raden aan de andere over.Ben ff 2 weekjes naar Turkije 😉

Beantwoorden

Hanny, alsnog gefeliciteerd! Grappig dat iedereen 1 punt heeft! Normaal gesproken is er op z’n minst 1 persoon die meerdere punten heeft..

Beantwoorden

@Hanny: Fijne vakantie!
@klorriemorrie: Dat is inderdaad leuk!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Hanny.

Beantwoorden

Dank je wel allemaal.En tot over 2 weken!!

Beantwoorden

Hele fijne vakantie Hannie.

Beantwoorden

Callistopad 2, maar de hond is nu weg en de planten zijn groter haha

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *