11reacties

’t Speelhuis en de kennisquiz

Het tweede kwartaal van De kennisquiz van Helmond is afgesloten. Administratief afgesloten wel te verstaan. De feitelijke afsluiting vindt donderdag bij de Velvet Lounge plaats. Die bijeenkomst betekent tevens het einde van 4 kwartalen sponsoring door de Velvet middels hun welgewaardeerde drankjes.

Een nieuw kwartaal is aangebroken en een nieuwe sponsor opgestaan.

het Speelhuis Helmond

Inderdaad, ’t Speelhuis is de nieuwe sponsor. Zij gaan winnaars in deze kennisquiz met vrijkaartjes voor voorstellingen belonen.
Hoe dat precies in zijn werk gaat, krijg je pas in september te horen. Van te voren dus niet. Maar duidelijk moge zijn dat het nog altijd draait om het goed beantwoorden van de vragen. Om dat netjes bij te houden wordt er (zoals dat in het verleden ook gebeurde) een ranglijst bijgehouden.

Het soort vragen en het gebrek aan spelregels verandert niet.
De volgende spelregels gelden nog altijd:

  • Je mag maar 1 antwoord per reactie geven.
  • Geef de juiste spelling! Een naam begint bijvoorbeeld altijd met een hoofdletter en een spelfout in je antwoord is dodelijk.
  • Als we bij een vraag extra spelregels nodig achten, staan die onder de afbeelding. Bijvoorbeeld: haar voornaam is voldoende en/of tot 00.00 uur niet meer dan 2 antwoorden (waarbij babbelen zonder antwoord dus kan).

We denken met ’t Speelhuis een waardige nieuwe sponsor te hebben.
“In het theater willen we het spel zien, na dit spel het theater.”

Wil je meedoen? Op de beginpagina van De weblog van Helmond staat altijd de laatste vraag.