Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.971 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
11reacties

Het tweede kwartaal van De kennisquiz van Helmond is afgesloten. Administratief afgesloten wel te verstaan. De feitelijke afsluiting vindt donderdag bij de Velvet Lounge plaats. Die bijeenkomst betekent tevens het einde van 4 kwartalen sponsoring door de Velvet middels hun welgewaardeerde drankjes.

Een nieuw kwartaal is aangebroken en een nieuwe sponsor opgestaan.

het Speelhuis Helmond

Inderdaad, ’t Speelhuis is de nieuwe sponsor. Zij gaan winnaars in deze kennisquiz met vrijkaartjes voor voorstellingen belonen.
Hoe dat precies in zijn werk gaat, krijg je pas in september te horen. Van te voren dus niet. Maar duidelijk moge zijn dat het nog altijd draait om het goed beantwoorden van de vragen. Om dat netjes bij te houden wordt er (zoals dat in het verleden ook gebeurde) een ranglijst bijgehouden.

Het soort vragen en het gebrek aan spelregels verandert niet.
De volgende spelregels gelden nog altijd:

  • Je mag maar 1 antwoord per reactie geven.
  • Geef de juiste spelling! Een naam begint bijvoorbeeld altijd met een hoofdletter en een spelfout in je antwoord is dodelijk.
  • Als we bij een vraag extra spelregels nodig achten, staan die onder de afbeelding. Bijvoorbeeld: haar voornaam is voldoende en/of tot 00.00 uur niet meer dan 2 antwoorden (waarbij babbelen zonder antwoord dus kan).

We denken met ’t Speelhuis een waardige nieuwe sponsor te hebben.
“In het theater willen we het spel zien, na dit spel het theater.”

Wil je meedoen? Op de beginpagina van De weblog van Helmond staat altijd de laatste vraag.

11 reacties:

Nou das niet gek, maar jammer genoeg houd ik niet van quizzen.

Beantwoorden

Ben erg benieuwd hoe dit gaat lopen. Daarbij komt dat het theaterseizoen pas zo’n beetje in september gaat lopen, dus dat komt dan mooi uit.
Gelukkig hou ik wel van quizzen, hoewel ik de laatste tijd niet zo heel erg op dreef was.

Beantwoorden

wanneer beginnen we ? wij krijgen net de smaak te pakken… helaas kunnen we er vanavond niet bij zijn, fijne avond, veel plezier en tot ziens in het speelhuis.??? wij gaan ons best doen.
jansen (en co)

Beantwoorden

Nou dat is leuk nieuws, kan ik vast kaartjes reserveren voor Theo Maassen???!!!

Beantwoorden

Gefeliciteerd met jullie nieuwe sponsor, ook ik ga net als Helga proberen kaartjes te winnen dus leg die van Theo ook voor mij maar vast klaar. Ik heb ook de vrijheid genomen om dit onderwerp als nieuws op mijn site te zetten.

Groetjes Willion

Beantwoorden

Sorry mensen maar ik ben nu pas thuis.Hoop dat jullie toch un gezellige avond hebben gehad bij de Velvet en genoten hebben van mijn bonnen ;-).Een voordeel ik heb morgen geen kater haha.

Beantwoorden

@Hanny
Je had nog best kunnen gaan. De wel aanwezige prijswinnaars (en medewerkers van De Weblog) moeten behoorlijk doordrinken die hele berg bonnen weg te werken. Aangezien de Velvet geen sponsor meer is, zullen alle bonnen wel op moeten vanavond.

Misschien moeten ze zo’n avond er toch inhouden. Hoewel ik geen idee heb hoe de avonden verlopen na 22.30 uur want dan ben ik elke keer moeten gaan om te gaan werken.

Beantwoorden

@Ad
Het schijnt dat het na 22.30 pas echt gezellig wordt (er wordt dan wel eens muziek van Porcupine Tree gedraaid).
En na 01.00 uur brengen ze soms ook nog een bezoekje aan De Wekkerrr…

Beantwoorden

@Noud,
Het zal ongetwijfeld nog leuk geworden zijn, maar misschien lezen we daar later meer over.

Beantwoorden

Volgens mij zijn ze allemaal nog nie boven water.Of zitten ze nog bij de Velvet haha.

Beantwoorden

@Hanny:
Het is inderdaad erg laat (of vroeg) geworden, maar ondertussen en naderhand zijn we al weer druk in de weer geweest met een paar logjes.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *