Buiten is het 24 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.247 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

15 reacties:

Nina van Bree

Beantwoorden

Anna de Wit

Beantwoorden

Anna de Wit

Beantwoorden

Anna Aarts

Beantwoorden

Nina Van Bree

Beantwoorden

Oeps!!!! Staat er al Sorry Ellen

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ellen. Zij heet Nina van Bree.
Nina van Bree is een fotomodel die in 1987 geboren werd in Helmond. Als ze niet in steden als Milaan, Londen, New York of Tokyo verblijft, is ze met regelmaat in onze eigen stad te zien. Voor het geval je ze niet ziet of herkent, andere foto's van Nina staan op der Hyves.
Ellen, dit goede antwoord levert je 2 kaartjes op voor een voorstelling in de SCALA-zaal in het Kunstkwartier aan de Kromme Steenweg.
Daarbij mag je kiezen uit 1 van de volgende 2 voorstellingen:
– JW Roy aankomende zaterdag al, op 28 februari dus
– Isabelle George & F. Steenbrink e.a. op donderdag 2 april
Een beschrijving van die voorstellingen staat op de website van 't Speelhuis (bij het kopje linksboven Voorstellingen). Omdat aankomende zaterdag de eerste voorstelling al is, het verzoek aan jou om hieronder snel te laten weten welke voorstelling je kiest. Mail voor de zekerheid ook even naar [email protected], zodat wij je dan via de mail kunnen laten weten hoe jij de betreffende kaartjes ontvangt.

Beantwoorden

feliciteert Ellen.

Beantwoorden

Proficiat Ellen

Beantwoorden

NINA???????

Ik ben vroeger vriendinnen met haar geweest! We zaten bij elkaar in de klas op het ROC aan de Karel Martelweg waar we allebei de opleiding schoonheidsspecialiste met succes hebben afgerond!!
Ik vind dit echt super voor haar!!!
Helemaal geweldig!! *ben door het dolle heen*

Beantwoorden

GEFELICITEERD!!! Ellen

Beantwoorden

Hartelijk dank allemaal voor de felicitaties. Ik ben een aantal dagen naar Eurodisney geweest dus ik heb niet eerder kunnen reageren. Sorry!

Beantwoorden

@Ellen:
Geeft niks dat je wat later reageerde. Je mail is ontvangen en de kaartjes voor de voorstelling van 2 april gaan we regelen. Normaal gesproken krijg je deze week een mailtje van ons waarin we je uitleggen hoe jouw de kaartjes krijgt.
1 Klein vraagje uit pure nieuwsgierigheid: hebben ze in Frankrijk geen internet?

Beantwoorden

Weblog; Da’s een goeie. Ik heb geen tijd gehad om dat uit te zoeken. Ik heb alleen maar gerend van het hotel naar het Disney park gerend, toen naar het Movies park, en daarna naar weer naar het zwembad. En tussendoor moet je dan ook nog ergens eten.
En dat 3 dagen lang………. Goeiemorgen!!

Beantwoorden

Nog proficiat Ellen !

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *