Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.477 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

14 reacties:

Meneer Jansen

Beantwoorden

Meneer Janssen

Beantwoorden

Jansen

Beantwoorden

Lois

Beantwoorden

Prins

Beantwoorden

Natuurlijk heet deze hond Blacky.!!!Ha Ha
Ik weet het niet .

Beantwoorden

“meneer jansen” voelt zich zeer vereerd dat hij als eerste wordt genoemd.. ( het is wel hetzelfde merk hond..) noud, je kunt bij ons niet meer stuk, dat mag duidelijk zijn…hij is overigens verder in opleiding in de hoop ooit eens “commissaris jansen” te mogen worden. groeten van : jansen..

Beantwoorden

Gefeliciteerd wilma. Het juiste antwoord is Lois.
Lois verdiende voor haar baasje mevrouw Jager (links op de foto) een mooie bos bloemen van de gemeente Helmond. De reden is dat Lois in 6 jaar zo'n 10.000 blikjes en flesjes inzamelde tijdens de 5 dagelijkse rondjes. Mevrouw Jager leerde haar hond om tijdens de uitlaatrondje te zoeken naar lege blikjes of plastic flesjes die rondzwerven in de wijk Brandevoort en deze op te pakken en mee te nemen naar de container vlakbij haar huis.
Een schoon (leef)milieu staat bij de gemeente Helmond hoog in het vaandel. De gemeente beloont daarom milieuvriendelijke initiatieven van Helmonders middels het zogenaamde Ecoboeket. In januari 2006 werd dat voor het eerst uitgereikt door toenmalig wethouder milieu J. van den Heuvel, zie foto hieronder.

Beantwoorden

feliciteert Wilma.

@Meneer Jansen
Je was de eerste waar ik aan dacht toen ik de foto zag. Pas later zag ik dat je een ander baasje hebt.
Overigens veel succes in je opleiding tot commissaris.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Wilma

Beantwoorden

Bedankt voor de felicitaties.

Beantwoorden

Hoi Wilma,

Ook van mij nog proficiat!
Ik kwam woensdagavond thuis van vakantie en keek in de loop van de avond naar de nieuwe vraag van deze week. Ik herkende meteen mijn vroegere buurvrouw Wieneke Jager waar ik 8 jaar langs/naast heb gewoond. Maar wist niet hoe haar hond heette. Toen ik haar gistermorgen wilde bellen zag ik dat jouw al eerder gegeven antwoord al goed was.
Nogmaals proficiat!

Michael

Beantwoorden

Wilma GEFELICITEERD!!!!

Beantwoorden

Michael Rieter en Els bedankt voor de felicitaties.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *