Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.212 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
12reacties

Helmond

De laatste vraag in deze ronde, een vraag met speciale regels om de rondewinnaar aan te wijzen.Wij denken dat dit een moeilijke vraag is, toch zullen wij bij deze vraag geen hints geven. Daarom kán het zijn dat we na verloop van tijd het juiste antwoord bekend maken, ondanks dat het nog niet werd gegeven door een deelnemer.

@Michael Rieter én wilma:

  • Bij deze vraag telt ALLEEN jullie eerste reactie = antwoord.
  • De straat(naam) die volgens de Routebeschrijving Google Maps lopend het dichtst bij het correcte antwoord ligt op het moment dat de weblog het juiste antwoord bekend maakt, zorgt voor de overwinning in deze ronde.
  • 1 Extra moeilijkheidje voor jullie: een antwoord geven dat al werd gegeven betekent feitelijk dat de ander deze ronde wint.

@Helmond minus (Michael Rieter én wilma):
Voor jullie is er geen enkele beperking bij het beantwoorden. Wie het eerste het juiste antwoord geeft wint zoals altijd een punt.

Succes!!!


Tussenstand:
5 punten: Michael Rieter én wilma
3 punten: Ad én Els
2 punten: Noud
1 punt:en Ellen én Mien én Hans én Frans D. én Paul Smeulders én g-force
1 punt:en én Hanny

Kijk hier voor meer informatie over
De kennisquiz over Helmond.

12 reacties:

Lambertushof

Beantwoorden

Burgemeester van Houtlaan

Beantwoorden

Zeelenweg

Beantwoorden

Leuke site, hier ga ik zeker nog vaker terugkomen. Een gespecialiseerde site zoals deze kan heel goed werken. Niet te veel aan verschillende onderwerpen, maar één specifieke ‘niche’. Ik heb dat eerder al gezien bij een site over een heel ander onderwerp: http://www.dacialoganmcv.nl/ Dat was een erg populaire site over één specifieke auto. De maker van de site mocht zelfs naar de fabriek van de auto in Roemenië, omdat zijn site zo populair geworden was. Keep up the good work!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Michael Rieter. Het juiste antwoord is Zeelenweg.
Door dit nu gewonnen punt volgt later deze week jouw overwinningslog.
Dit kunstwerk staat voor een boerderij aan de Zeelenweg in Brouwhuis. De deur van deze boerderij kwam al eens eerder aan de orde.
De foto hieronder toont dit kunstwerk in een wat breder perspectief.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Michael Rieter.

Beantwoorden

Proficiat Michael

Beantwoorden

Proficiat Michael,
welkom op de Catwalk of Fame.

Beantwoorden

Ben wel benieuwd hoe zijn naam op de Catwalk komt te staan. Met 14 tekens is het de langste naam, waarbij de breedte van de “straat” toch hetzelfde zal blijven.

Beantwoorden

feliciteert Michael Rieter.

Beantwoorden

GEFELICITEERD MICHAEL !!!

Beantwoorden

Dor hedde uurst meen skoen. Doar neffe louwp ik. Nee zonder gekheid: ik ben apetrots. En iedereen bedankt voor de felicitaties.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *