Buiten is het 27 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.821 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

10 reacties:

Cuijpers

Beantwoorden

Gruijters

Beantwoorden

Els, ja dat is ze!!!

Beantwoorden

Gefeliciteerd Els. Het juiste antwoord is Gruijters.
Mandy Gruijters is 29 en een geboren en getogen Helmondse. Ze werkt partime als tandartsassistente in Stiphout. De rest van haar tijd besteedt ze aan zingen. Als kind zong ze al en op haar zestiende zat ze in de meidengroep WOW!. Die ontstond omdat de producenten Rob en Ferdi Bolland hadden besloten de Nederlandse Spice Girls te formeren. Met de nummers “Keer op keer” en “Zomer” wordt in 1997 de top 40 gehaald.
1 Van haar muzikale uitspattingen daarna was leadzangeres bij de coverband Broadway. Vanwege haar succes in de SBS6 TV serie Popstars , heeft zij recent met pijn in haar hart afscheid moeten nemen van de band. Want sinds vrijdag behoort Mandy tot de finalisten van Popstars 2009. Met een ja van elk(!) jurylid ging zij naar deze liveshows. Ze hoopt dat heel Helmond op haar gaat stemmen. Dan kan zij nog lang genieten van haar Popstars-avontuur om te daarna beroemd worden met haar eigen nummers.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Els.

Beantwoorden

feliciteert Els.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Els!

Beantwoorden

Bedankt voor de felicitaties!

Beantwoorden

Natuurlijk ook van mij proficiat!!
Sta je eindelijk in de plus

Beantwoorden

Gefeliciteerd Els

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *