Buiten is het 9 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.477 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

7 reacties:

Anita

Beantwoorden

Ine

Beantwoorden

Alvast gefeliciteerd Noud, kan ik er zo een uit mijn mouw schudden ben je me net voor.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Noud. Haar voornaam is Ine.
Ine van de Ven is beeldend kunstenaar en werd in 1956 in Helmond geboren.
Zij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te 's-Hertogenbosch, richting grafische technieken. Daarna volgde een werkperiode diepdruk bij grafisch atelier Lacouriere et Frelaut te Parijs.
In 1993 stond zij mede aan de basis van kunstenaarsinitiatief De Nederlandsche Cacaofabriek. Sinds 2006 zit zij in de organisatie van de Open Atelier Dagen in Helmond. Ook is zij initiator en oprichter van de Stichting Art=Helmond en de daaraan verbonden "Salon der notabelen". Daarbij komt op een zondagmiddag een kunstenaar aan huis bij een in kunst geïnteresseerde Helmonder, die vrienden uitnodigde op de thee of aangeklede borrel.
Tussen al het organisatorisch werk door, heeft ze ook nog diverse grote opdrachten weten uit te voeren. Onder meer de messing plaquette op de hoek Straakvense Boschdijk en Van Meelstraat voor Woonpartners (1994) en in 2000 in het gebouw van OBS 't Hout. Onlangs kreeg zijn van de gemeente Helmond de opdracht 15 relatiegeschenken voor de gemeente te maken. Daarnaast werkt zij als (kunst)docent en geeft als 'cultureel ondernemer' workshops en cursussen. Radioluisteraars kunnen haar nog kennen als co-presentator van het programma Cultuurbarbaren op dinsdagavond bij Stadsradio Helmond.
Hieronder haar Heidewandeling

Beantwoorden

Proficiat Noud.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Noud.

Beantwoorden

Iedereen bedankt voor de felicitaties.
Het antwoord was voor mij niet moeilijk. Ik ben in de beginjaren ook betrokken geweest bij De Nederlansche Cacaofabriek.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *