4reacties

Nieuwe Catwalk of Fame

Catwalk of Fame bij De kennisquiz over Helmond

In de linker groene kolom van de weblog hebben we een nieuwe Catwalk of Fame laten aanleggen. Vele redenen lagen daaraan ten grondslag, we noemen er 3. Door veelvuldig gebruik was de inmiddels oude Catwalk ietwat uitgesleten en bood niet meer genoeg ruimte om alle winnaars te plaatsten. Tevens konden we daarmee in deze moeilijke economische tijden niet-werkende Helmonders een mooie renovatieklus bieden.
Op de Catwalk of Fame krijgen Helmonders die een ronde in De kennisquiz van Helmond winnen hun welverdiende tegel. Tot in lengte der dagen kan daar dan van genoten worden. Over een kleine 2 maanden is bekend wie de lopende ronde wint. En daarmee dus de eerstvolgende tegel op de nieuwe Catwalk of Fame heeft verdient. Treur niet als jouw naam daar deze keer niet bijkomt. De komende jaren volgen nog vele rondes. Maar realiseer je óók dat je deze ronde nog voldoende kansen hebt. De race van deze ronde is zeker nog niet gelopen! De koploopster wilma is met haar 4 punten nog allerminst zeker van de overwinning.
Omdat de weblog het verleden niet weggooit, kan een ieder hier de nu inmiddels oude Catwalk of Fame altijd blijven bekijken en bewonderen.