Buiten is het 18 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.212 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Tim Relou speelde vanaf D1 (nu bekend als JO 15-1) tot en met JO 19-1 bij Stiphout Vooruit. Hij heeft veel goede herinneringen aan deze club en kent het als een vereniging met hele leuke mensen. Na het behalen van zijn HAVO-diploma maakte hij de overgang naar Texas in Amerika.
Zijn vader had contact gezocht met het bureau Global Sport and Study. Die gaf de familie Relou de opdracht opnames te maken van de tiener in actie tijdens de wedstrijden. Het filmpje had het gewenste resultaat. Tim ging spelen bij Coastal Bend College en mag zich nu een “Cougar” noemen. Hij kreeg meerdere aanbiedingen maar dit contract vond hij de meest uitdagende.
Tim begon bij Stiphout Vooruit als middenvelder maar zijn toenmalige trainer Ard van Dalen zette hem centraal achterin. Tim heeft aan Van Dalen veel te danken. Ook bewaart hij warme herinneringen aan de trainers Ruben van Hoof en Koen Bloks, zij maakten van Tim een betere verdediger.
Tim studeert General Studies in de VS zodat hij nog elke richting op kan als hij later naar de universiteit gaat. Hij is de enige Nederlander in het stadje Beeville, Texas en gaat vaak chillen met zijn teamgenoten die ondertussen zijn vrienden zijn geworden. Het voor het eerst op zichzelf wonen bevalt hem goed, al moest hij er wel aan wennen. Zijn nieuwe vrienden helpen hem daar waar nodig.
Tim met zijn oudersDe indruk die de Helmonder heeft van de VS is hetzelfde als wat hij er van tevoren van verwachtte. Vergeleken met Nederland is in Amerika alles veel groter. Tim vindt de VS een mooi land. Of hij in de toekomst zal emigreren naar Amerika of er langer zal verblijven, weet hij nog niet. Tim wil later nog naar de universiteit gaan maar heeft nu zijn focus gelegd op zijn huidige school. Of hij later bij Stiphout Vooruit terugkeert, weet hij nog niet. Hij wacht rustig af wat de toekomst brengen zal.

4 reacties:

Veel succes, Tim. Geniet van de dingen die op je pad komen.

Beantwoorden

Wat leuk! Succes Tim!

Beantwoorden

Goed bezig ????????????????????He tim hoest daar nou !!

Beantwoorden

Tot nu toe is het hier echt leuk. Heb het naar mijn zin en het voetballen gaat ook nog goed.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *