6reacties

Brand verwoest personenauto in Spoorstraat


Op de Spoorstraat is vanavond rond half 11 een personenauto volledig uitgebrand. Doordat de brandstoftank lek was, kreeg de brandweer het vuur moeilijk onder controle. Er waren steekvlammen van meters hoog.
Geparkeerde auto’s in de buurt liepen (voor zover nu te zien was) geen schade op, de beplanting had minder geluk. Hoe deze autobrand ontstond is nog(?) onbekend, de politie doet onderzoek.
Pim Verkoelen maakte de foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
6 reacties
Reageer

T is weer goed raak vanavond

Update:
Aanvullend liet Pim Verkoelen nog weten dat er volgens buurtbewoners vermoedelijk vuurwerk in de auto is gegooid. Daardoor zou het dak omhoog gekomen zijn. Pim maakte ook deze foto:

ik hoorde de knal op het station, iemand´s auto dus verwoest door dat k.t vuurwerk, is wel een heel triest dieptepunt, hopelijk is hij daarvoor verzekerd, en ook met verzekering is al het persoonlijke in die auto gewoon weg en dan ook nog al het gedoe met politie en verzekeraar ☹️ sterkte

Iedere dag vuurwerk

Harriet Meulendijks

Mogelijk? Ik wet het wel zeker al dagelijks knalt het hier.

Christ Beekmans

Hier worden niet alleen auto's in de hens gestoken in de Spoorstraat.Ook een vuilcontainerhok heeft er aan moeten geloven .En worden er regelmatig auto's bekrast van de bewoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: